Close

Close


Digital Marketing Specialist
Working at B&C

Digital marketing specialist/Content marketeer for Boer & Croon

FUNCTIEOMSCHRIJVINGBoer & Croon gaat de kleine en toegewijde afdeling Marketing versterken met een Digital Marketing Specialist, die verantwoordelijk wordt voor het ontwikkelen en uitzetten van marketingcampagnes op de digitale kanalen. Je monitort de voortgang van de campagnes, stelt rapportages op en adviseert de Partners over commerciële kansen. Ook ben je inzetbaar voor content productie; het schrijven van artikelen en bewerken van beeldmateriaal. En dat is nog niet alles. In deze rol krijg je ook een verantwoordelijkheid in Employer branding. Je onderzoekt sollicitatiegedrag op bepaalde functies, de kwaliteit daarvan, het aantal volgers op social media en zaken als de perceptie van het imago als werkgever. Aan de hand van de onderzoeksresultaten stel je een strategie en een plan op om de merkidentiteit van Boer & Croon als werkgever op het gewenste niveau te krijgen.Je valt niet in een gespreid bedje. Boer & Croon implementeert een nieuw CRM-systeem en een marketingapplicatie. In deze beoogde functie verwachten we primair dat je de organisatie met je kennis en ervaringen een kickstart geeft met de implementatie van de systemen. Je komt te werken in een klein team en naast je eerste rol in digital marketing, zal er dus ook regelmatig een beroep worden gedaan om te werken aan Employer branding van Boer & Croon.Zowel het team als de organisatie waarin je terecht komt is hecht, open, ambitieus en bovenal gezellig. Enthousiast geworden? Lees hieronder meer!Verantwoordelijkheden Je bent het eerste aanspreekpunt voor CRM en marketing automation projecten.Je ontwikkelt engaging content voor de verschillende doelgroepen. Je werkt nauw samen met externe partijen (o.a. SEO/ SEA).Je ondersteunt de business met rapportages en het agenderen van commerciële kansen.Je onderzoekt en optimaliseert onze Employer branding.Je ondersteunt HR en recruitment met rapportages en creativiteit ter ondersteuning van onze wervingskansen.Je draagt bij aan het generen van prospects.Je ontwikkelt en beheert de digital marketing content kalender.Je beheert onze social mediakanalen en bouwt ze verder uit.

8 mei 2023

Linked In Instagram bericht vierkant 10
Working at B&C

HR Talent Acquisition Specialist (Solutions & Backoffice) for Boer & Croon

Are you enthusiastic and passionate about finding and selecting the very best candidates? Do you want to work for one of the fastest growing management agencies at a top location in Amsterdam? Then you are the colleague we are looking for at Boer & Croon! Read the vacancy below:

24 feb. 2023

Vacature pagina website 2
Working at B&C

Consultant Finance & Technology for Boer & Croon

Does your talent lie in strategy implementation and are you ready to take on real responsibility? Perhaps you see yourself as the CFO, CIO or CTO of the future. If so, we are looking for you!

21 nov. 2022

Closed positions