Close

Close

Working at Boer & Croon

Capture

WORKING AT BOER & CROON

Boer & Croon opens the way for experienced leadership and young talent. We constitute a special group of talented people with exceptional qualities. Who can be quickly mobilised and of great value in a wide range of situations and organisations. We believe in a tailor-made approach. A client is not only looking for a certain kind of knowledge, but most of all for a type of personality. There is a horizontal culture at Boer & Croon where everyone is happy to share ideas with each other.
DSC06862

Booking results together through critically thinking and acting entrepreneurially.


Cultuur

Onze cultuur is een gezonde combinatie van professioneel en informeel. Zo zijn er regelmatig inspirerende kennisavonden, kun je meedoen aan een van onze Taskforces en is er ruimte om met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen aan de slag te gaan. Natuurlijk wordt er ook met regelmaat gesport en geborreld.
Lees meer

Kritisch denken, ondernemend handelen

Je CV is belangrijk, je karakter belangrijker. Wij zoeken ervaring en kennis, maar vooral mensen die echt gemotiveerd zijn om zich verder te ontwikkelen en meer kennis op te doen. “Learn it alls” in plaats van “Know it alls”. Boer & Croon zoekt mensen die nieuwsgierig zijn én blijven.
Wij zoeken het juiste perspectief om het beste resultaat te garanderen. We denken kritisch mee in de samenwerking en we zetten stevig aan om kansen te benutten. We sturen altijd op rendement, dus investeren we blijvend in onze mensen en onze netwerken. Samen leveren we tastbare en duurzame resultaten op in complexe omgevingen. We denken altijd kritisch en handelen altijd ondernemend.