Close

Close

Ontmoet Nijs Wienese. Sinds september begonnen als Young Executive bij Boer & Croon. Nijs gelooft er heilig in dat duurzaamheid geen los eiland is, maar dat alle mogelijke oplossingen van Boer & Croon duurzaam kunnen zijn.

Nijs werkte hiervoor drieënhalf jaar bij ingenieursbureau Arcadis. Daar hield hij zich bezig met uiteenlopende onderwerpen als (duurzaamheids)strategie, de EU Taxonomy, project- en programmamanagement, financiële rapportage over klimaatrisico’s en branding. Ook hielp hij mee met de voorbereiding op het World Economic Forum. Nijs studeerde Business & Management in Groningen. Tijdens zijn studie heeft hij een half jaar in Bangkok en een half jaar in Kuala Lumpur gewoond. In de laatste stad organiseerde hij een congres over de circulaire economie. Zijn master Business Administration voltooide hij aan de Universiteit van Amsterdam.

“Ik krijg veel energie van ontmoetingen met mensen en nieuwe dingen doen en uitproberen. Complexe vraagstukken vind ik heel erg interessant, in het bijzonder het bedenken van duurzame oplossingen. Ik geloof er heilig in dat duurzaamheid geen los eiland is, maar dat alle mogelijke oplossingen van Boer & Croon duurzaam kunnen zijn, of dit nu een procesoptimalisatie, een reorganisatie of een personeelstevredenheidsonderzoek is.”

“De kernvraagstukken die Boer & Croon behandelt liggen precies op het snijvlak van strategisch nadenken en het daadwerkelijk implementeren. Dat spreekt me heel erg aan. Ik wil graag samen met de klant de doelstellingen op een pragmatische en duurzame manier verwezenlijken.”

“Ik hou erg van reizen. Voordat ik bij Boer & Croon begon heb ik een tijd gereisd door Latijns-Amerika. Daarnaast heb ik drie leuke zusjes waar ik graag mee kook. Ik sport ook graag en doe aan hardlopen, kickboksen en ben net begonnen met surfen. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen.”