Associate Partner Healthcare Solution

Marc Huijboom

Marc is een zeer ervaren manager in de volle breedte van de curatieve zorg en heeft daarbinnen een duidelijk diagnostisch profiel. Hij past altijd bedrijfskundige principes toe, iets dat in de zorg niet altijd vanzelfsprekend is. Keer op keer toetst hij: wat was de business case, waarom gaan we dit doen, hoe gaan we dit mogelijk maken, voorziet het echt in de behoefte van de markt en kunnen we het rendabel houden.

Na diverse leidinggevende functies bij onder het OLVG, de Sint Maartenskliniek en Haaglanden Medisch Centrum is Marc zich gaan richten op interim-management, voornamelijk gespecialiseerd in het oprichten van zelfstandige behandelcentra, en op het bezweren van crises. Dit heeft hem naast de diagnostiek ook in de acute en intensieve zorg, de geboortezorg en de transitie van zorg gebracht.

Naast zijn werk verdiept Marc zich in de archeologie, in het bijzonder in zijn woonplaats op de grens van Voorburg, waar de Romeinen 1800 jaar geleden rondliepen.

Close

Team

Everyone at Boer & Croon has a healthy dose of organisational know-how and excellent social skills. Proactive, interactive, and unifying. We also look out for one other at Boer & Croon. We are open, friendly, and engaged. We are a mix of proven experienced and impassioned top talent: your ideal sparring partner in business, but also real social movers and shakers. We love to tackle challenging issues, but we also love a party.

Filter by