young executive

Luuk Hendriks

Enthousiast | Leergierig | Creatief | Oplossingsgericht | Spontaan

Luuk is sinds september 2022 Young Executive bij Boer & Croon. Deze Brabander heeft zijn bachelor Bestuurskunde behaald in Tilburg, vervolgens trok hij richting Rotterdam voor zijn master Governance en Management van Complexe Systemen. Door deze multidisciplinaire achtergrond is hij in staat om een vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken te benaderen.

Naast zijn studie heeft Luuk niet stilgezeten. Hij is vrijwilliger geweest bij VluchtelingenWerk, teamleider bij Albert Heijn en heeft als stagiair ervaring opgedaan bij organisaties zoals PwC en het Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties.
Luuk is een echte teamspeler. Hij werkt graag samen met anderen, hierbij gaat hij op creatieve- en probleemoplossende wijze te werk. Door goed naar anderen te luisteren en met ze mee te denken, is hij instaat om innovatieve en pragmatische oplossingen te creëren voor een breed scala aan organisatievraagstukken. Daarnaast gaat hij graag uitdagingen aan, waarbij hij het leuk vindt om nieuwe dingen op te pikken en toe te passen.

Buiten Boer & Croon is sporten een grote passie van Luuk, hij is vaak te vinden op de tennisbaan of loopt een rondje hard. Hiernaast onderneemt hij graag leuke dingen met vrienden of leest hij een goed boek.

Bachelor: Bestuurskunde (Tilburg University).
Master: Governance en Management van Complexe Systemen (Erasmus Universiteit Rotterdam).

Close

Team

Everyone at Boer & Croon has a healthy dose of organisational know-how and excellent social skills. Proactive, interactive, and unifying. We also look out for one other at Boer & Croon. We are open, friendly, and engaged. We are a mix of proven experienced and impassioned top talent: your ideal sparring partner in business, but also real social movers and shakers. We love to tackle challenging issues, but we also love a party.

Filter by