Associate Partner

Kees Slingerland

Kees is een ervaren en gedreven professional met een breed netwerk binnen de publieke sector. Sinds 2015 is hij werkzaam als zelfstandig ondernemer, na een periode van zeven jaar als manager Economie bij de gemeente Den Haag. In de laatste jaren heeft hij in verschillende rollen (o.a. programmadirecteur, afdelingsmanager, projectleider en organisatieadviseur) gewerkt voor overheden, stichtingen en onderwijsinstellingen.

Kees is op zijn sterkst als interim-lijnmanager van een bestaande directie of als kwartiermaker van een nieuw samenwerkingsverband. Hij heeft ruime ervaring opgedaan in publieke sectoren als het economische domein, het sociale domein en het onderwijsveld. Een rode draad in zijn opdrachten is het realiseren van een optimale samenwerking binnen de triple helix (overheid, onderwijs en bedrijfsleven). Kees is verbindend, resultaatgericht en heeft een sterke bestuurlijke antenne.
In zijn vrije tijd sport Kees graag en maakt hij stedentrips met zijn gezin of met vrienden.

Opleiding: ALO (Haagse Hogeschool) en Onderwijskunde (Universiteit Utrecht)

Close

Team

Everyone at Boer & Croon has a healthy dose of organisational know-how and excellent social skills. Proactive, interactive, and unifying. We also look out for one other at Boer & Croon. We are open, friendly, and engaged. We are a mix of proven experienced and impassioned top talent: your ideal sparring partner in business, but also real social movers and shakers. We love to tackle challenging issues, but we also love a party.

Filter by