Partner Healthcare

Jeroen van Roon

Jeroen van Roon is Partner Healthcare bij Boer & Croon. In de tweede helft van de jaren 90 werkte hij onder andere in Boedapest, waar hij een advieskantoor opzette om Westerse bedrijven te helpen om in Hongarije voet aan de grond te krijgen. Ook hielp hij Hongaarse staatsbedrijven met een nieuw fenomeen: privatisering.
In 2001 kwam hij in dienst bij Boer & Croon, waar hij zich gaandeweg specialiseerde in de zorg en partner werd. In 2012 werd hij gevraagd om bestuursvoorzitter van het Rode Kruis Ziekenhuis te worden. Hij wilde een tijd in de schoenen van zijn klanten staan, om daarna waardevoller te kunnen zijn in zijn adviserende rol. Uiteindelijk werkte Jeroen tien jaar als ziekenhuisbestuurder: na het Rode Kruis Ziekenhuis zat hij in het bestuur van het OLVG en daarna werkte hij tot eind 2021 als interim bestuursvoorzitter bij de Reinier Haga Group.

Jeroen is een bruggenbouwer. Die bruggen bestaan zowel uit teams, financiering, de juiste (technologie)partners als de juiste leiders. Naast zijn werk vindt Jeroen het heerlijk om de stad in te gaan of met zijn zeilbootje het IJsselmeer op te varen.Opleiding: Economie (UvA)

Close

Team

Everyone at Boer & Croon has a healthy dose of organisational know-how and excellent social skills. Proactive, interactive, and unifying. We also look out for one other at Boer & Croon. We are open, friendly, and engaged. We are a mix of proven experienced and impassioned top talent: your ideal sparring partner in business, but also real social movers and shakers. We love to tackle challenging issues, but we also love a party.

Filter by