Young Executive

Arnoud de Jong

Arnoud de Jong (1995) is sinds december 2021 werkzaam als Young Executive bij Boer & Croon. Arnoud heeft een veelzijdige studieachtergrond met titels in onder meer Economie en Bedrijfeconomie, Filosofie, Religiewetenschappen, en Arbeids- en Organisatiepsychologie. Die veelzijdigheid is tekenend voor de brede interesse en grote hoeveelheid energie die Arnoud in zijn werk legt. Zijn assessment omschrijft hem als resultaat- en oplossingsgericht, als enthousiast en gedreven, als cognitief sterk, initiatiefrijk en zelfkritisch.

Als Arnoud niet aan het werk is, leest en sport hij graag, en ´s zomers is hij graag actief als tienerleider en reisleider. Arnoud houdt van de diepgang die hij vindt in het christelijk perspectief op de wereld en praat daar graag over. Tot slot is hij geïnteresseerd in vrijwilligerswerk en effectief altruïsme.

Close

Team

Everyone at Boer & Croon has a healthy dose of organisational know-how and excellent social skills. Proactive, interactive, and unifying. We also look out for one other at Boer & Croon. We are open, friendly, and engaged. We are a mix of proven experienced and impassioned top talent: your ideal sparring partner in business, but also real social movers and shakers. We love to tackle challenging issues, but we also love a party.

Filter by