Associate Partner

Alexander van Andel

Alexander van Andel

Alexander van Andel - Associate Partner sinds april 2022 - is gegrepen door de kracht en de dynamiek die uitgaat van de high-tech maakindustrie en de familiebedrijven in Eindhoven en omgeving. Met ruim 25 jaar ervaring als manager in zowel lijn- als programmamanagement-functies, helpt hij deze bedrijven nu als interimmanager om de uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden. Of het nu gaat om het opstellen en implementeren van de groeistrategie, het inrichten van een nieuwe business-unit of de overgang naar een duurzamere supply chain of circulaire productie, de kern van de oplossing begint altijd bij een heldere visie en de manier waarop mensen als team elkaar begrijpen en samenwerken.

Hij is een generalist die in complexe omgevingen strategie kan formuleren en vertalen naar concrete en uitdagende doelen en deze kan implementeren. Hij behaalt duurzame resultaten door vanuit vertrouwen de samenwerking vorm te geven tussen mensen, teams en organisaties.

Close

Team

Everyone at Boer & Croon has a healthy dose of organisational know-how and excellent social skills. Proactive, interactive, and unifying. We also look out for one other at Boer & Croon. We are open, friendly, and engaged. We are a mix of proven experienced and impassioned top talent: your ideal sparring partner in business, but also real social movers and shakers. We love to tackle challenging issues, but we also love a party.

Filter by