Young Executive

Alex Peters

Resultaatgericht – sociaal – analytisch – gedreven – betrouwbaar

Alex is gedreven door vernieuwing en het verbeteren van de wereld om zich heen, altijd met positiviteit, pragmatisme en samen met anderen. Hij wordt gedreven door taaie vraagstukken, met veel verschillende factoren en actoren. Door zijn enthousiasme te combineren met sociale, financiële en analytische vaardigheden helpt hij problemen praktisch en oplosbaar te maken en zijn team, organisaties en andere stakeholders verder te helpen.

In zijn vrije tijd is Alex maatschappelijk betrokken en ondernemend. Zo is hij op dit moment bezig met het opzetten van een project voor gemeenschappelijk wonen (wooncoöperatie). Verder houdt hij van koken, sporten en het doorbrengen van tijd met vrienden en familie.

Bachelors: Algemene Sociale Wetenschappen, Accountancy en Fiscale Economie
Master: Organisational Change & Consulting

Close

Team

Everyone at Boer & Croon has a healthy dose of organisational know-how and excellent social skills. Proactive, interactive, and unifying. We also look out for one other at Boer & Croon. We are open, friendly, and engaged. We are a mix of proven experienced and impassioned top talent: your ideal sparring partner in business, but also real social movers and shakers. We love to tackle challenging issues, but we also love a party.

Filter by