Close

Werkstudent Strategy & Execution for Boer & Croon

Wil jij naast je studie al bouwen aan je skills en CV? Kom de Strategy solution van Boer & Croon versterken!

Direct solliciteren

Bedrijfsinformatie

Ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan naast je studie? Goed nieuws! Voor onze solution Strategy zoeken wij een werkstudent die het een mooie uitdaging vindt om onze partner te ondersteunen. Wij zoeken iemand die een verhaal op papier kan krijgen, zaken kan visualiseren, resultaatgericht is en een kritische en nauwkeurige blik heeft. Boer & Croon is hét managementbureau met decennia ervaring in leiderschaps- en verandervraagstukken en in het opleiden van jong toptalent. De mens staat bij ons centraal in al ons werk. Daarom wordt veel geïnvesteerd in hechte netwerken, ontwikkelprogramma’s en samenwerking. Boer & Croon biedt Interim, Executive Search, Young Executive en consultancy-oplossingen aan een breed scala aan klanten in de private en publieke sector. Onze professionals, zowel jong talent als bewezen leiders, hebben allemaal als doel de klant optimaal te ondersteunen en duurzame oplossingen te bieden.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een werkstudent die ons komt versterken binnen de solution Strategy. Binnen deze solution richten we ons voornamelijk op strategy design, strategy execution, innovation en M&A. Hierbij kun je denken aan het formuleren en het realiseren van een effectieve bedrijfsstrategie, het implementeren van een nieuw organisatiemodel of het samenvoegen van bedrijfsonderdelen.

Als werkstudent ondersteun jij voornamelijk de partner van de solution in het uitwerken van onze strategy propositie. Deze gaan we voor het einde van het jaar presenteren aan onze klanten. Verder werken we de verschillende nieuwe diensten uit in een playbook en trainen we onze collega’s hierin.

Een ideale rol om alvast een kijkje te nemen in de keuken van de management consultancy wereld en daarvan te leren. Jouw taken zullen voornamelijk bestaan uit:

- Uitwerken van proposities en playbook
- Storylining en maken van presentaties voor de klant
- Doorvertaling maken naar marketing materiaal en andere kanalen, zoals social media
- Voorbereiden en geven van trainingen voor medewerkers

Functie-eisen

  • Je bent bezig met een WO-opleiding in de richting van communicatie of bedrijfskunde;
  • Je hebt affiniteit met en/of ervaring binnen de consultancy;
  • Je bent resultaatgericht en krijgt energie van om strategisch bezig te zijn;
  • Je beschikt over een goed structurerend vermogen;
  • Je bent analytisch en secuur.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?
  • Een uitdagende bijbaan voor 2-3 dagen per week, voor in ieder geval 3 maanden;
  • Een dynamische omgeving én een enthousiast team;
  • Een leerzame ervaring waarin we regelmatig stil staan bij je ontwikkeling;
  • Een kijkje in de keuken van een professionele organisatie met een unieke en hechte cultuur.

Contactinformatie

Interesse? Wij ontvangen graag zo snel mogelijk jouw CV. Voor vragen kunt je terecht bij Jolieke Schutte (Corporate Recruiter) via recruitment@boercroon.nl.