Close

Voorzitter Raad van Toezicht for Parlan

Parlan logo

Bedrijfsinformatie

Parlan Jeugdhulp is een organisatie voor Jeugd- & Opvoedhulp, JeugdzorgPlus en Jeugd-GGZ in Noord-Holland. Parlan biedt ondersteuning en behandeling aan kinderen, jongeren, ouders en opvoeders. De ondersteuning en behandeling richt zich op het opgroeien, de ontwikkeling en het opvoeden van kinderen. Als het echt nodig is biedt Parlan ook tijdelijke opvang of een woonplek.

Functieomschrijving

De Raad van Toezicht (RvT) van Parlan bestaat uit vijf personen. Als gevolg van het vertrek van de voorzitter per 1 januari 2021 zoekt de RvT een kandidaat voor deze positie. De huidige RvT valt te omschrijven als een open, samenwerkingsgerichte en vooruitstrevende raad. De leden hebben uiteenlopende achtergronden en expertise en vullen elkaar daarin goed aan. Er is een balans tussen zakelijkheid en betrokkenheid. Er is een goede verstandhouding tussen de RvT en de RvB, waarbij termen als ‘vertrouwen’ en ‘positief kritisch volgend’ kenmerkend zijn.

Klik hier voor de hele functieomschrijving.

Functie-eisen

• Bestuurlijke ervaring in het maatschappelijk, en bij voorkeur sociaal domein (zoals een bestuurder van een zorginstelling, die vanuit deze rol ervaring heeft met de samenwerking met gemeenten).
• Bekendheid met het gemeentelijk domein, c.q. bekendheid met de belangen van onze opdrachtgevers.
• Toezichthoudende ervaring.
• Beschikken over een relevant netwerk in de regio.
• Ervaring met complexe bestuurlijke vraagstukken en advies/besluitvaardigheid ten aanzien van die vraagstukken.

Arbeidsvoorwaarden

Leden van de RvT ontvangen een vergoeding van € 9.250,- per jaar. De vergoeding van de voorzitter bedraagt: € 13.875,- per jaar. Genoemde bedragen zijn inclusief reiskosten.

Contactinformatie

Indien u geïnteresseerd bent, ontvangt Boer & Croon graag uiterlijk 27 september uw cv en motivatiebrief. Uw motivatiebrief kunt u richten aan mevrouw A. van Aanholt. Voor vragen kunt u contact opnemen met Anoesjka van Aanholt (via 020 - 301 43 07).