Close

Twee leden Raad van Toezicht for Rijndam Revalidatie

Rijndam logo

Bedrijfsinformatie

Rijndam Revalidatie (Rijndam) is al meer dan 100 jaar de revalidatie-expert voor iedereen die te maken heeft met de blijvende gevolgen van een ziekte, aandoening of ongeval. Het is de missie van Rijndam om deze mensen de beste revalidatiegeneeskundige zorg te bieden, met als doel een optimale kwaliteit van leven te bevorderen door (herwinnen van) eigen regie en participatie. Om patiëntgerichte topzorg te kunnen (blijven) leveren, investeert Rijndam voortdurend in wetenschappelijk onderzoek, opleiding innovaties.

Functieomschrijving

De Raad van Toezicht bestaat uit vijf leden, inclusief de voorzitter, en kent een drietal commissies: de remuneratiecommissie (1), de auditcommissie (2) en de commissie kwaliteit & veiligheid (3). Vanwege het verstrijken van de maximale benoemingstermijnen van de huidige voorzitter en een lid, tevens lid van de auditcommissie, ontstaan twee vacatures die de Raad van Toezicht graag met ingang van januari 2021 ingevuld wil hebben. Een van de zittende leden zal de positie van voorzitter gaan vervullen. Daarmee zijn er twee vacatures voor de positie van lid Raad van Toezicht ontstaan.

Klik hier voor de hele functieomschrijving.

Functie-eisen

• Een afgeronde opleiding op academisch niveau.
• Bestuurlijke ervaring en/of ervaring als toezichthouder.
• Een juist evenwicht in betrokkenheid en bestuurlijke afstand, rolvast.
• Affiniteit met de missie van Rijndam en de medisch-specialistische revalidatiezorg.
• Teamspeler, verbindende persoonlijkheid, gericht op samenwerking.
• Soepel in de omgang, open houding en gevoel voor humor.

Arbeidsvoorwaarden

De bezoldiging van de Raad van Toezicht geschiedt conform de Wet Normering Topinkomens en de richtlijnen van de NVTZ.

Contactinformatie

Indien u geïnteresseerd bent, ontvangt Boer & Croon graag uiterlijk 8 november uw cv en motivatiebrief. Uw motivatiebrief kunt u richten aan mevrouw J. van der Kruijs. Voor vragen kunt u contact opnemen met Janneke van der Kruijs (via 020 - 301 43 07).