Close

(Senior) Corporate Recruiter for Boer & Croon

Senior corporate recruiter

Bedrijfsinformatie

Werken voor één van de snelst groeiende managementbureaus op een toplocatie in Amsterdam? Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en proactieve Recruitment Consultant die YESS, a Boer & Croon Company komt versterken!

Organisatie
Boer & Croon is een toonaangevend managementbureau met een breed pakket aan dienstverlening, zoals de management solutions: Finance & Technology, Operational Excellence, Public, People Excellence, Healthcare en de service lines, Interim Management en Executive search. De kracht van Boer & Croon schuilt in mensen. Verandering van binnenuit, daar geloven we in. Op deze manier werken we iedere dag aan het maken van positieve impact. Door middel van sterke netwerken, bewezen leiderschap en jong talent zetten wij ons iedere dag weer volledig in voor onze klanten en ons netwerk. YESS is al 30 jaar succesvol actief op het gebied van Executive Search en is sinds juni 2020 onderdeel van Boer & Croon.
YESS ondersteunt bedrijven bij het aantrekken en ontwikkelen van ondernemende, hoogopgeleide professionals, op directie- en managementniveau. Denk daarbij aan grote internationale bedrijven, maar ook aan jonge, snelgroeiende start-ups en scale-ups, NGO’s en not-for-profit organisaties in de culturele sector.

Functieomschrijving

YESS is op zoek naar een enthousiaste collega die energie krijgt van interactie met mensen en het behalen van ambitieuze doelstellingen. Een van de projecten waar je mee aan de slag gaat is voor de Boer & Croon organisatie zelf ; je helpt mee om de groeiambitie te verwezenlijken door (Engagement) Managers (professionals met 4 – 10 jaar werkervaring) te interesseren, selecteren en aan te trekken. Dit is een groep zeer gedreven project- en programma managers, die direct actief zijn onder bestuurlijk niveau. Daarnaast zijn zij sterk in ondernemerschap, doordat zij verantwoordelijk zijn voor het uitbouwen van hun eigen solution. Naast de werving voor Managers en Engagement Managers pak je mogelijk ook andere projecten voor Executive Search op.

Je komt te werken binnen het team van YESS. Wij zijn hecht, open, ambitieus en bovenal gezellig. Je wordt gestimuleerd om jezelf verder te ontwikkelen in een snelgroeiende organisatie, leert veel over de arbeidsmarkt, verschillende bedrijven en functies en je wordt actief begeleid in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:
o Je bent in nauw contact met de partners en de HR afdeling van Boer & Croon over de uitbreidingswensen van het Boer & Croon team;
o Je formuleert een search strategie om de juiste kandidaten te vinden, benadert kandidaten actief en bent hun eerste aanspreekpunt;
o Je draagt zorg voor optimaal stakeholder management richting alle betrokkenen;
o Je voert selectiegesprekken, presenteert kandidaten aan Boer & Croon en houdt vinger aan de pols bij het verdere selectieproces;
o Je werkt aan verschillende search opdrachten tegelijkertijd en hebt veel externe contacten, met name met klanten en potentiële kandidaten;
o Je denkt voor Boer & Croon mee over de Employer Branding (uitdenken campagnes) en uitvoering arbeidsmarktcommunicatie (social media kanalen etc.);
o Je houdt de effectiviteit van de Boer & Croon campagnes en andere acties/ middelen in de gaten en stuurt bij waar nodig.

Functie-eisen

Functie-eisen
• Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
• Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in recruitment of executive search;
• Je bent een energieke en representatieve gesprekspartner voor onze klanten en kandidaten;
• Je hebt affiniteit met de doelgroep van kandidaten;
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Belangrijke competenties
• Resultaatgericht
• Klantgericht
• Ondernemend
• Mensgericht
• Stijlflexibel
• Organisatiesensitief
• Sterk in plannen en organiseren

Arbeidsvoorwaarden

Deze functie staat open voor 32 - 40 uur in de week. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er ruime opleidingsmogelijkheden, ontvang je een OV Business Card, 27 vakantiedagen en een premievrije pensioensopbouw.

Selectietraject
• CV-selectie
• E-assessment
• 1e gesprek
• 2e gesprek
• Afstemming arbeidsvoorwaarden

Contactinformatie

Reactie
Interesse? Wij ontvangen graag jouw CV en antwoord op de twee motivatievragen uiterlijk 12 juli 2021. Voor vragen kunt je terecht bij Alissa Haasjes (HR Business Partner) via recruitment@boercroon.nl.