Close

Senior Account Manager Gemeenten for Parnassia Groep

Voor onze klant Parnassia Groep is YESS Boer & Croon op zoek naar een commerciële, cliëntgerichte Manager Informatievoorziening/Informatiemanagement.

PAR Groeppo line 01 RGB FC 1200dpi

Bedrijfsinformatie

Parnassia Groep is een zorginstelling voor geestelijke gezondheidszorg met vestigingen in heel Nederland. Al meer dan een eeuw is Parnassia specialist in psychiatrie en werkt nauw samen met veel instanties en zorgorganisaties om cliënten zo goed en zo persoonlijk mogelijk te ondersteunen.

Parnassia Groep doet dit vanuit de herstelvisie waarin zij cliënten zoveel mogelijk thuis, in de wijk of poliklinisch helpt. Dit alles met als doel kwaliteit van leven te bevorderen.

Parnassia Groep bestaat uit verschillende zorgmerken met ieder een eigen specialisme (o.a. Parnassia en Antes). Hierdoor kan iedereen met psychische problemen terecht bij één van de ruim 13.500 professionals. Deze professionals behandelen en begeleiden jaarlijks ruim 180.000 cliënten, vanuit meer dan 500 locaties, in meer dan 330 gemeentes verspreid over heel Nederland.

‘De juiste zorg op de juiste plek’ is een leidend principe binnen de Parnassia organisatie. De focus ligt op het bijdragen aan een betaalbare en toegankelijke geestelijke gezondheidszorg. Om dit te kunnen waarborgen in de toekomst, zal Parnassia zich de komende jaren gaan richten op vernieuwingen die de inspiratie vergroten en de zorg verbeteren.

Om dit doel te realiseren is Parnassia voornemens om een Senior Account Manager Gemeenten aan te trekken.

Functieomschrijving

- Om bij te dragen aan het bewaken van de balans tussen alle uitdagingen is Parnassia Groep op zoek naar een senior Accountmanager Zorgverkoop Gemeenten.

- Binnen deze functie gaat het om het hele verkoopproces van relatiebeheer, offertevoorbereiding, onderhandeling, verwerken productieafspraken, contractbeheer tot verantwoording voor de gemeentelijke financiering.

- De Senior Account Manager werkt in een team van accountmanagers en ondersteuning voor de verschillende financieringsstromen.

- De functie heeft een externe functie naar de gemeentelijke financiers (en andere deels landelijke stakeholders) en een interne functie naar de zorgbedrijven waarvan de diensten goed onder de aandacht moeten worden gebracht. Ook is het van belang dat de functionaris kansen en mogelijkheden ziet voor nieuwe en/of verbeterde diensten aan deze financiers.

Functie-eisen

Achtergrond en ervaring


- Afgeronde academische opleiding;

- Kennis van de inhoud en bekostiging van de GGZ.

- Het vormgeven, aangaan en onderhouden van interne en externe netwerken;

- Sterk ontwikkeld cijfermatig inzicht;

- Gevoel voor verhoudingen in overleggen met de diverse (externe) partijen;

- Ziet financiële kansen en weet deze te benutten;

- Goede communicatieve vaardigheden.


Persoonlijkheid- Verantwoordelijkheid nemen, overtuigingskracht en durven te beslissen;

- Stressbestendig en flexibel;

- Zeer goede onderhandelingsvaardigheden;

- Creatief en geduldig;

- Kan relaties onderhouden met humor en respect;

- Teamspeler;

- Zelfstandig en initiatiefrijk;

- Bereid om samen te ontwikkelen en te leren;

- Professioneel en representatief.

Arbeidsvoorwaarden

Marktconforme arbeidsvoorwaarden

Contactinformatie

Interesse?

Stuur een korte motivatie en een CV naar Renske Velthoven (research consultant) via r.velthoven@yessboercroon.nl.