Close

Cas Steven managers

Manager Strategy & Transformation for Boer & Croon

Job description

Wil jij strategie- en transformatievraagstukken aanpakken en samen met team Strategie & Transformatie zorgen dat oplossingen écht van de grond komen? En heb jij 3 tot 7 jaar werkervaring als consultant op het gebied van strategische transformaties? Word manager Strategie & Transformatie bij Boer & Croon!
Bij Boer & Croon zijn we ervan overtuigd dat succesvolle organisaties zich voortdurend moeten aanpassen aan hun veranderende omgeving. Daarom helpen wij organisaties toekomstbestendig te blijven. En als manager Strategie & Transformatie kun jij hier een rol in spelen!

De functie
De functie van manager Strategie & Transformatie is tweeledig:

 1. Je leidt externe strategie en transformatie consulting projecten
Als manager Strategie & Transformatie leid je strategie en transformatie projecten en ben je verantwoordelijk voor het behalen van de resultaten, individueel of als onderdeel van een team. Deze projecten kunnen variëren van opdrachten rond strategie-implementatie, portfoliomanagement en project-/programmamanagement tot meer specifieke strategy of operating model opdrachten.

De opdrachten hebben doorgaans een duur van 6-12 maanden en worden individueel of in teamverband uitgevoerd, vaak op locatie bij de klant. Dit kan bijvoorbeeld met meerdere consultants, een (Senior) Manager of een ervaren Interim Manager. Verder heb je een sterke betrokkenheid bij de doorontwikkeling van onze accounts. Het netwerk van Boer & Croon staat altijd tot je beschikking voor specialistische kennis of om te sparren met een ervaren deskundige.
 1. Je bouwt mee aan het Strategie - & Transformatieteam
Naast inhoudelijke strategie en transformatie opdrachten bij klanten, lever je ook een bijdrage aan het uitbouwen van onze praktijk. Dit omvat het uitbreiden van je netwerk en het initiëren en deelnemen aan gesprekken met onze (potentiële) klanten. Daarnaast lever je een inhoudelijke bijdrage aan onze expertise, personeelsontwikkeling en business development. Denk hierbij aan activiteiten rondom marketing, werving en selectie en het opbouwen en delen van kennis.

Company details

Strategie & Transformatie
Strategie & Transformatie maakt deel uit van de Boer & Croon community. Deze gemeenschap bestaat niet alleen uit ons eigen team, maar ook uit C-level sector experts en ervaren strategie & transformatie consultants. Vanuit deze community ondersteunen we bestuurders van organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van strategieën voor complexe managementvraagstukken en helpen we met het realiseren van hun doelstellingen en transformaties. Niet alleen door rapporten te schrijven maar juist ook door mee te bouwen aan organisaties. We co-creëren van binnenuit; we betrekken de mensen en gebruiken de kennis die er al is, aangevuld met de juiste expertise vanuit Boer & Croon.

Binnen Strategie & Transformatie zijn we momenteel bezig met het ontwikkelen van proposities voor verschillende marktsegmenten, waaronder de energiesector en de mobiliteitssector. We helpen klanten in deze sectoren met een veelvoud van diensten, waaronder: operating model ontwerp en implementatie en project-/programma-/changemanagement.

Heb jij de expertise en het enthousiasme om het strategie en transformatie team met ons naar een hoger niveau te tillen? Sluit je dan aan bij onze Strategie & Transformatie praktijk, die in totaal bestaat uit 24 collega’s!

Job requirements

Functie-eisen

Opleiding en ervaring
 • Een universitaire opleiding, idealiter in een bedrijfskundige of economische richting.
 • 3 – 7 jaar werkervaring als consultant op het gebied van strategie en/of business transformatie.
 • Ervaring met het leiden van teams binnen projecten en/of programma’s.
 • Affiniteit met verandertrajecten.

Competenties
 • Business Acumen: Organisaties en hun strategie snel kunnen doorgronden.
 • Problem Solving Skills: Op een vaste en gestructureerde manier vraagstukken oplossen.
 • Leiderschap: In staat om anderen te inspireren, te motiveren en te leiden.
 • Persoonlijke Effectiviteit: Het maximaliseren van je eigen capaciteit door het efficiënt beheren van tijd, effectief te communiceren en goed om te kunnen gaan met stress.
 • Business Development: Vaardig in het creëren en onderhouden van relaties en opdrachten.

Terms of employment

 • Goede primaire arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie, waarvan 20% van het totale pakket is gekoppeld aan performance en commerciële resultaten.
 • Vakantiegeld.
 • Laptop en telefoon.
 • Mobiliteitsregeling en NS Business card.
 • Korting op je sportabonnement.
 • Premievrije pensioenregeling.
 • Individuele opleidingsmogelijkheden.
 • Hoogwaardige begeleiding op je opdrachten door mensen uit onze strategie en transformatie community en het bredere netwerk van Boer & Croon om specialistische kennis te vergaren.
 • Een gedreven, enthousiast en ondernemend team.

Contact information

Geïnteresseerd? Solliciteer direct via de button bovenaan deze pagina of neem contact op met Annelotte Hendriks (HR Talent Acquisition Specialist) via recruitment@boercroon.nl.

Interested in this position? Send us your application.

Apply directly