Close

Close

Manager Accounting & Control for iHUB

Logo i HUB

Bedrijfsinformatie

Horizon Jeugdzorg en Onderwijs, Altra, De Nieuwe Kans en De Opvoedpoli hebben hun krachten gebundeld in de koepelorganisatie iHUB. De gedeelde visie omvat dat ieder kind, iedere jongere en iedere ouder een plek in de samenleving en perspectief op een goede toekomst verdient. iHUB gelooft dat haar jeugdhulp en onderwijs nog beter kan aansluiten op vragen die leven onder jongeren en hun ouders. iHUB staat voor inspiratie, innovatie en impact. Samen willen zij uitdagen tot co-creatie, meerwaarde creëren voor kinderen, jongeren, jongvolwassen, ouders en andere betrokkenen. Om zo te komen tot grensverleggende oplossingen voor vragen die nu spelen in de maatschappij.

Functieomschrijving

De manager Accounting & Control is verantwoordelijk voor de aansturing van de afdeling bestaande uit 4 financial controllers, 12 medewerkers Debiteuren & Crediteuren en 7 medewerkers Grootboek. Zowel de subafdeling Debiteuren & Crediteuren als Grootboek werken met een coördinator. De kerntaak van de manager Accounting & Control is het door ontwikkelen van de afdeling. De manager stuurt veranderingsprocessen aan en ontwikkelt en implementeert tactisch en strategisch beleid op financieel vlak.

Functie-eisen

• Afgeronde academische opleiding op financieel vlak.
• Een opleiding tot Registeraccountant (RA) of Registercontroller (RC) is een pré.
• Meerjarige leidinggevende ervaring op tactisch/strategisch niveau.
• Onomstreden verandermanagementervaring binnen een complexe context met aantoonbare resultaten.
• Inspirerend leider die op basis van inhoudelijke kracht, persoonlijk gezag en aanstekelijk enthousiasme mensen in beweging brengt.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een fulltime positie waarbij de maximum bezoldiging via inschaling in CAO Jeugdzorg maximaal ca. € 113.000,- bedraagt (op basis van 36 uur schaal 14, inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Standplaats is Den Haag.

Contactinformatie

Indien u geïnteresseerd bent, ontvangt Boer & Croon graag uiterlijk 21 oktober uw cv en motivatiebrief. Uw motivatiebrief kunt u richten aan mevrouw A. van Aanholt. Voor vragen kunt u contact opnemen met Anoesjka van Aanholt (via 020 - 301 43 07).