Close

Lid Raad van Toezicht for iHUB

Logo i HUB

Bedrijfsinformatie

Stichting iHUB (iHUB) is op 1 september 2016 opgericht door Altra, Horizon, De Opvoedpoli en De Nieuwe Kans, vier organisaties die zich inzetten voor jeugd en hun ouders. iHUB is de holding waarin de vier organisaties samenwerken. Cliënten, leerlingen en hun ouders nog betere zorg en/of onderwijs bieden, passend bij hun leefwereld en de veranderende samenleving, dat was en is de drijfveer voor Altra, Horizon, De Opvoedpoli en De Nieuwe Kans om deze verregaande samenwerking aan te gaan. IHUB heeft de ambitie om fundamentele doorbraken te maken op het gebied van Passend Onderwijs en de transformatie van de Jeugdzorg. IHUB wil daarmee een belangrijke rol vervullen in het realiseren van de gewenste inhoudelijke ontwikkelingen in speciaal onderwijs en jeugdzorg. iHUB heeft ca. 2.700 medewerkers in dienst en een omzet van circa 200 miljoen.

Functieomschrijving

De Raad van Toezicht van iHUB bestaat statutair uit (ten minste) vijf leden, waaronder de voorzitter. Samen geven de leden van de Raad van Toezicht invulling aan het toezicht op het uitvoeren van de maatschappelijke opdracht en de ambitie om bij te dragen aan een goede ontwikkeling van de samenwerking van jeugdzorg en speciaal onderwijs.

Klik hier voor de hele functieomschrijving.

Functie-eisen

Voor het nieuwe lid Raad van Toezicht zijn wij op zoek naar een kandidaat met brede kennis van alle aspecten die te maken hebben met bedrijfsvoering: financiën, riskmanagement, accounting, ICT en bedrijfsvoering in brede zin. Beschikt bij voorkeur over een afgeronde opleiding tot registeraccountant of registercontroller en ervaring op een strategische (directie)positie binnen een complexe organisatie. Kennis van het primaire proces (jeugdzorg, speciaal onderwijs, ggz) is een pré, evenals toezichthoudende ervaring. Gezien de samenstelling van de Raad gaat de voorkeur uit naar een vrouw.

Arbeidsvoorwaarden

Beoogde leden van de RvT beschikken over voldoende tijd. Een indicatie van het tijdsbeslag is ten minste 12 tot 16 dagen per jaar. Maandelijks is er overleg, ook in commissie-verband, 2 dagen per jaar strategie, zelfevaluatie en locatiebezoek. Voor de bezoldiging van de leden van de Raad van Toezicht volgt iHUB de criteria van de Wet Normering Topinkomens WNT (klasse V, zorg).

Contactinformatie

Indien u geïnteresseerd bent, ontvangt Boer & Croon graag uiterlijk 28 juni uw cv en motivatiebrief. Uw motivatiebrief kunt u richten aan mevrouw A. van Aanholt. Voor vragen kunt u contact opnemen met Anoesjka van Aanholt (via 020 - 301 43 07).