Close

Directeur for Hospice Kajan

Hospice Kajan logo

Bedrijfsinformatie

Hospice Kajan is eind jaren ‘90 opgezet door een groep pioniers die de palliatieve zorg in de regio Gooi- en Vechtstreek wilden verbeteren. Op 21 juni 2001 opende het hospice haar deuren in een oude, karakteristieke villa aan de Borneolaan in Hilversum. Hospice Kajan biedt een warm thuis voor mensen in de laatste levensfase. Bewoners krijgen hier 24 uur per dag hoogwaardige gespecialiseerde palliatieve zorg door een team van (gespecialiseerde) verpleegkundigen en vele geschoolde vrijwilligers. Dit in een warme, huiselijke sfeer waar ook de naasten zich welkom voelen. Het hospice geeft de bewoners de ruimte voor eigenheid, biedt veiligheid, geborgenheid en compassie. Respect is het uitgangspunt.

Functieomschrijving

De directeur draagt samen met het bestuur de integrale verantwoordelijkheid voor de strategie en de eindverantwoordelijkheid voor het beleid en de realisatie van de doelstellingen van de organisatie. Het dagelijks bestuur van Hospice Kajan is in handen van de directeur. Onder verantwoordelijkheid van de directeur worden bevoegdheden en verantwoordelijkheden gedelegeerd naar het zelforganiserende team, bestaande uit: (zorg)professionals, de coördinator Zorg & Kwaliteit, de coördinator Vrijwilligers & Facilitair en de coördinator Expertisecentrum (per 1 september gestart). De drie coördinatoren begeleiden het team bij het bereiken van de doelstellingen.

Klik hier voor de hele functieomschrijving.

Functie-eisen

• Beschikt over academisch werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde opleiding op hbo-niveau, aangevuld met een relevante managementopleiding.
• Ruime leidinggevende ervaring op tactisch-strategisch niveau, bij voorkeur opgedaan binnen een zorgorganisatie.
• Gewend te werken met zelforganiserende teams.
• In staat gebleken in samenwerking een koers te bepalen en deze te implementeren en te borgen.
• Gedegen kennis van en ervaring met het uitvoeren van veranderingsprocessen.

Arbeidsvoorwaarden

Positie voor 32 tot 36 uur per week en een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Startdatum bij voorkeur per 1 december 2020. De positie is ingeschaald in FWG 70 cao VVT (max € 94.360,- bruto op jaarbasis).

Contactinformatie

Indien u geïnteresseerd bent, ontvangt Boer & Croon graag uiterlijk 27 september uw cv en motivatiebrief. Uw motivatiebrief kunt u richten aan mevrouw A. van Aanholt. Voor vragen kunt u contact opnemen met Anoesjka van Aanholt (via 020 - 301 43 07).