Close

Close

Directeur Behandelzaken for Inforsa

Inforsa logo

Bedrijfsinformatie

Inforsa biedt behandeling, begeleiding en heeft een reclasseringstaak voor volwassenen met complexe forensische psychiatrische problematiek in Amsterdam, Gooi- en Vechtstreek, Utrecht en Amersfoort. Inforsa streeft naar moderne, evidence based, transparante en veilige zorg. In de visie van Inforsa is ook relationele zorg goed vertegenwoordigd. Inforsa deelt de waarden vanuit de visie van Arkin, ‘Samen Sterker!’ en ‘Nieuwsgierig zijn, lef tonen en verbinding maken’.

Functieomschrijving

De directeur behandelzaken is in eerste instantie verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid van de zorg en samen met de directeur bedrijfsvoering verantwoordelijk voor de positionering, dienstverlening en gezonde bedrijfsvoering van Inforsa. Hij/zij rapporteert aan de raad van bestuur, maakt deel uit van het directieoverleg van Arkin en geeft leiding aan ca. 700 medewerkers (500 fte), waaronder de duale managers bedrijfsvoering en behandelzaken. De jaarlijkse omzet van Inforsa is ca. 55 miljoen euro.

Functie-eisen

Je bent een BIG geregistreerde psychiater, klinisch psycholoog en/of psychotherapeut, hebt ervaring met de intensieve zorg, én bij voorkeur ook de forensische zorg, en affiniteit met de complexe (EPA) cliëntendoelgroep. Je hecht belang aan ‘state of the art’ behandeling, maar bent ook in staat om out-of-the-box te kunnen denken. Je hebt kennis van de medische ethiek. Je beschikt over stevige directie- of managementervaring en je hebt in het bijzonder een verbindende stijl van leidinggeven. Je hebt een duidelijke visie en in de praktijk acteer je (in- en extern) inhoudelijk overtuigend. Als zelfstandig (duaal-) bestuurder van Inforsa durf en kun je derhalve ook positie in te nemen naar zowel intern en/of externen op het moment dat belangen of doelen verschillen.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een vooraanstaande functie in de intensieve- en forensische psychiatrie die in het brandpunt van de belangstelling staat. Dit biedt mogelijkheden tot verdere positionering en profilering van Inforsa en innovatie van het behandelaanbod. Het is een fulltime functie, waarvan je circa 24 uren besteedt aan directie-werkzaamheden en de resterende arbeidsduur in de cliëntenzorg werkzaam bent. De arbeidsvoorwaarden en het salaris worden conform CAO GGZ ingeschaald en zijn afhankelijk van opleidingsachtergrond en reeds opgedane werkervaring. Het all-in salaris bedraagt maximaal € 130.000,-. Arkin beschikt over goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. Standplaats: Amsterdam.

Contactinformatie

Indien je geïnteresseerd bent, ontvangt Boer & Croon graag uiterlijk 15 november je cv en motivatiebrief. Je motivatiebrief kun je richten aan mevrouw J. van der Kruijs. Voor vragen kun je contact opnemen met Janneke van der Kruijs (via 020 - 301 43 07).