Close

Close

Directeur Behandelzaken for Jellinek

Logo Jellinek

Bedrijfsinformatie

Jellinek is dé expert op het gebied van verslavingspreventie en -behandeling. Jellinek loopt hierin voorop en opereert in het hart van de maatschappij. Al meer dan honderd jaar worden hier jongeren en volwassenen geholpen om grip te krijgen op hun verslaving. De specialisten, behandelaren en ervaringsdeskundigen staan garant voor optimale zorg. Dit gaat om ambulante, klinische en outreachende zorg. Vanuit een breed en innovatief behandelaanbod met een sterk ontwikkelde E-health strategie (online behandeling van de cliënten), cognitieve gedragstherapie, medische behandeling en behandeling volgens het Minnesotamodel heeft Jellinek voor iedereen een passend zorgaanbod. Ook wanneer problemen met alcohol of drugs samengaan met psychische klachten beschikt Jellinek over specialisten die dit kunnen aanpakken. De hulp is niet zwaarder dan noodzakelijk. Licht als het kan, intensief als het moet, maar altijd doelmatig en op maat voor de cliënt.

Functieomschrijving

Als directeur Behandelzaken draag je samen met de directeur Bedrijfsvoering integrale verantwoordelijkheid over Jellinek. Gezamenlijk ben je integraal verantwoordelijk voor het geheel. Je hebt visie op de verslavingszorg en weet deze in- en extern uit te dragen. Je weet als lid van het directieteam het merk nog verder uit te bouwen (groei) met behoud en verdere verbetering van de kwaliteit. Je zorgt voor innovatie waar nodig en behoudt de positieve eigenschappen van de huidige organisatie. Je ontwikkelt de strategische koers voor Jellinek verder door, passend binnen het strategisch kader van Arkin.

Functie-eisen

• Opgeleid als GZ psycholoog, klinisch psycholoog, psychiater of verslavingsarts, met voldoende relevante klinische ervaring en affiniteit met cognitieve gedragstherapie, naast aantoonbare bedrijfskundige interesse/ervaring. Bij voorkeur aangevuld met een MBA.
• Kennis van de maatschappelijke context van de GGZ.
• Affiniteit met verslavingszorg is een must, ervaring een pre.
• Heeft bewezen succesvolle leidinggevende capaciteiten. Weet op basis van inhoudelijk gezag, en door te sturen op competenties, professionals te inspireren en de koploperspositie van Jellinek als merk te behouden en verder uit te bouwen.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden en het salaris worden conform CAO GGZ ingeschaald en zijn afhankelijk van opleidingsachtergrond en reeds opgedane werkervaring; all-in salaris bedraagt daarmee maximaal € 130.000,-. Standplaats Amsterdam.

Contactinformatie

Indien u geïnteresseerd bent, ontvangt Boer & Croon graag uiterlijk 12 juli uw cv en motivatiebrief. Uw motivatiebrief kunt u richten aan mevrouw A. van Aanholt. Voor vragen kunt u contact opnemen met Anoesjka van Aanholt (via 020 - 301 43 07).