Close

Close

Bedrijfskundig clustermanager Beschouwend for Ziekenhuisgroep Twente

ZGT logo

Bedrijfsinformatie

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. Ziekenhuisgroep Twente (ZGT) draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige en gastvrije medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. ZGT is gecertificeerd als Top Employer Cure & Care Nederland 2018. Het ziekenhuis is NIAZ geaccrediteerd en momenteel bezig met de toelating als STZ ziekenhuis. Jaarlijks ontvangt ZGT ongeveer 190.000 patiënten. Iedere patiënt verdient de beste zorg. Daarvoor zetten 220 medisch specialisten, 3.200 medewerkers en vele vrijwilligers zich dagelijks vol passie in.

Functieomschrijving

De Bedrijfskundig clustermanager Beschouwend geeft, in collegiale samenwerking met de Medisch clustermanager leiding aan het cluster Beschouwend en ontwikkelt strategisch en tactisch (zorg)beleid leidend tot optimale kwaliteit van zorg. Daarnaast is de Bedrijfskundig clustermanager Beschouwend mede verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen van ZGT in nauwe samenwerking met het clustermanagement van de overige drie clusters en de managers van de stafafdelingen. Treedt op als sparringpartner en strategisch adviseur van de Raad van Bestuur. Rapporteert aan de voorzitter Raad van Bestuur.

Functie-eisen

• Beschikt over een afgeronde academische opleiding in bedrijfskundige richting.
• Bedrijfskundig sterk en een ervaren verandermanager.
• Ervaren leidinggevende op vergelijkbaar niveau: een stevig profiel.
• Ervaring binnen de ziekenhuiszorg is een pré.
• Ervaring in het samenwerken met hoogopgeleide professionals.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een positie voor 40 uur per week met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Ingeschaald in FWG 80 cao Ziekenhuizen (maximaal € 9.473,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, exclusief 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Beiden berekend over het verdiende jaarsalaris). Voor benoeming dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te worden overlegd.

Contactinformatie

Indien u geïnteresseerd bent, ontvangt Boer & Croon graag uiterlijk 30 augustus uw cv en motivatiebrief. Uw motivatiebrief kunt u richten aan mevrouw A. van Aanholt. Voor vragen kunt u contact opnemen met Anoesjka van Aanholt (via 020 - 301 43 07).