Close

Boer & Croon is een resultaat- en mensgerichte onderneming. Onze contacten met klanten en met de mensen in ons in- en externe netwerk zijn bepalend voor ons succes. Wij willen het verschil maken en met lef samen werken aan duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken. Onze merkbelofte is dan ook: Iedere uitdaging, blijvend resultaat.

Team merkbelofte

Iedere uitdaging, blijvend resultaat.

Boer & Croon maakt organisaties Future Proof

Boer & Croon brengt oplossingen voor managementvraagstukken. Resultaat telt en 'Get it Done' is de uitdrukking die onze mentaliteit samenvat. Wanneer wij geloven dat wij duurzame oplossingen kunnen bieden, gaan wij geen vraag uit de weg. We worden gedreven door nieuwsgierigheid en door de wil om processen en systemen echt te begrijpen. Na een analyse gaan we betrokken en met lef over tot actie.

En daarbij werken wij schouder aan schouder met de mensen van de organisatie. In onze aanpak staan die mensen altijd centraal. Zij moeten namelijk verder gaan met onze oplossing. Alleen zo realiseren wij duurzame vooruitgang. En helpen wij al bijna vijftig jaar organisaties gegarandeerd verder.

en ontwikkelt talent tot de leiders van morgen

Geef ons een management dilemma en ons hart gaat sneller kloppen.
De mensen van Boer & Croon gaan de uitdaging aan. Wij werken samen met de klant en met alle expertise die we in huis hebben aan de best mogelijke oplossing.

Wij leggen eer in ons werk en zijn pas tevreden als de organisatie verder kan. Ook de maatschappij is geholpen met effectieve en efficiënte ondernemingen. Want dat biedt tenslotte perspectief voor velen.

Boer & Croon is een platte, transparante organisatie en wij stimuleren ondernemerschap met ruimte voor ontwikkeling, creativiteit en verantwoordelijkheid. Zo creëren we een cultuur waarin onze medewerkers kunnen excelleren.

Wij weten dat door persoonlijk groei zo veel te bereiken is. Boer & Croon stimuleert en investeert in die persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden de kans te werken aan kennis en vaardigheden waarvan onze professionals de rest van hun leven profijt hebben. Zo kan het talent van vandaag zich ontwikkelen tot de leiders van morgen. En blijven zij leren en uitproberen en gaan persoonlijke uitdagingen niet uit de weg.

En draagt bij aan de maatschappij door te bouwen aan sterke netwerken

Boer & Croon is een netwerkorganisatie met naam en faam. Wij weten dat kennisdeling de beste inzichten brengt en resultaten oplevert. Een open dialoog zorgt voor inspiratie die bijdraagt aan innovatie en ontwikkeling. De oplossingen van vandaag bieden het hoofd aan de vraagstukken van morgen.

In de afgelopen vijftig jaar zijn wij erin geslaagd de beste mensen aan ons te binden. Onze Interim Managers met een eigen unieke expertise zijn autoriteiten op hun werkterrein. Wij matchen hun kwaliteiten aan actuele vraagstukken. Voor hen betekent werken met Boer & Croon een sterke thuisbasis bomvol kwaliteit en expertise ter ondersteuning voor de opdracht. En met Boer & Croon krijgen ook zij de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan complexe vraagstukken met duurzame oplossingen.
Team merkbelofte