Close

Women in Finance & Technology

Juist in finance & technology is het belangrijk om de mens centraal te stellen. Tijdens het Women Event gaan we samen met de insprirerende spreekster Jacqueline Bongartz hier verder op inzoomen. Een proces moet immers altijd een bevlogen en betrokken hart hebben om verder te komen.

WEBSITE template afbeeldingen 1611 x 1049 px 14

Jacqueline is Zakelijk directeur bij het Stedelijk Museum en heeft een achtergrond in zowel finance als consultancy.

In samenwerking met Get Involved wordt er een workshop persoonlijk leiderschap ‘Get Comfortable with the Uncomfortable’ gegeven tijdens het event.

Na een avond vol met nieuwe inzichten, sluiten we af met een walking dinner en borrel.

De inschrijving sluit op 13 juni. Pak dus snel deze kans om jouw plek te bemachtigen via onderstaande link.

Over het event

Women in Finance & Technology zal plaatsvinden op donderdag 16 juni van 17:00 tot 21:00 uur in Amsterdam.

Het programma is als volgt:

17:00 - 17:30 Inloop
17:30 - 18:00 Introductie & kennismaking met Boer & Croon en het Finance & Technology team
18.00 - 18:45 Paneldiscussie met Jacqueline Bongartz - zakelijk directeur bij Stedelijk Museum Amsterdam
18:45 – 19:30 Inspiratiesessie - Get Comfortable with the Uncomfortable
19:30 - 21:00 Walking dinner & netwerkborrel

Voor aanmelding Boer & Croon Women in Finance & Technology

Datum 16 juni

Over Boer & Croon

Boer & Croon helpt bestuurders en organisaties met oplossingen voor managementvraagstukken. En dat doen we al 50 jaar. We zijn toonaangevend in advies en uitvoering van complexe implementatietrajecten, executive search en executive interim-management voor organisaties in de publieke en private sector.

Met onze brede inhoudelijke expertise zoals in Finance & Technology, Turn- Around & Restructuring, People Excellence, Transformation & Program Management en Strategy & Execution ondersteunen we bestuurders van organisaties met het realiseren van hun ambities.

De kracht van Boer & Croon schuilt in onze mensen. We selecteren onze kandidaten op IQ, EQ én RQ; slim, verbindend en sociaal, en resultaat gericht.

Wij geloven in co-creatie. We werken samen met onze opdrachtgevers en realiseren de gewenste verandering met de mensen van de organisatie. Deze samenwerking draagt bij aan een structurele oplossing, en voor ons is de opdracht pas geslaagd als het resultaat is bereikt. Op deze manier werken we iedere dag aan positieve impact.

Met onze invloedrijk en sterke netwerken, met bewezen leiderschap en met jong talent, zetten wij ons iedere dag weer volledig in voor onze klanten en netwerkpartners.

Bij Boer & Croon schrijven we geen uitgebreide rapporten. Onze kracht is het verbinden van theorie en praktijk en het snel behalen van resultaten.

Elke uitdaging, blijvend resultaat telt - Get it done!