Close

Boer & Croon Operations Event

Een interessant weetje. Eén van de snelgroeiende praktijken van Boer & Croon is onze dienstverlening in Operations. Wij helpen ondernemingen in onder andere Manufacturing, Food, Logistiek & Transport met hun transformatie- en realisatie uitdagingen. En we gaan pas weg als de klus klaar is. We get it done.

Meer weten? Kom dan naar ons Operations Event in Amsterdam op donderdag 30 juni. Onze ervaren Partners Operations Haico Spijkerboer en Dennis van Hattem nodigt je hiervoor graag uit.

WEBSITE template afbeeldingen 1611 x 1049 px 22

Boer & Croon organiseert het Operations Event op 30 juni in Studio Zeeburg in Amsterdam.

Speciale gast is Bert Maat, Associate Partner van Boer & Croon. Hij is directeur operationele diensten bij Accell, met trotse Nederlandse merken als Batavus, KOGA en Sparta een van de grootste fietsproducenten van Europa.

We gaan ook nog zelf aan de slag met een LEAN-spel wat we hebben ontwikkeld. Wij zetten deze game in om medewerkers van onze klanten de LEAN-principes te leren. Deze methodiek helpt bij de implementatie van verandertrajecten.


Het programma:

17.30-18.00 uur: Ontvangst met een drankje
18.00-18.30 uur: Introductie en spreker Bert Maat
18.30-19.30 uur: Operations Lean Game
19.30-21.00 uur: Afsluitende borrel

Enthousiast geworden? Meld je dan ook aan vóór 27 juni en dan zien we elkaar in Amsterdam

MELD JE AAN VIA DEZE LINK

Onze Young Executives en Managers werken op het snijvlak van consultancy en programmamanagement en helpen onze klanten daadwerkelijk hun doelen te halen. Als projectmanager met persoonlijke beschermingsmiddel (PBM) op de werkvloer in de chemie, als interim leidinggevende van medewerkers van een ov-bedrijf of in de automatisering, als projectmanager van een traject om kosten te besparen door slimmere inzet van transportmiddelen.
Boer & Croon heeft per jaar zo’n 60 diverse opdrachten bij vrijwel alle industriële sectoren in Nederland en Europa

Over boer & Croon

Boer & Croon helpt bestuurders en organisaties met oplossingen voor managementvraagstukken. En dat doen we al 50 jaar. We zijn toonaangevend in advies en uitvoering van complexe implementatietrajecten, executive search en executive interim-management voor organisaties in de publieke en private sector.Met onze brede inhoudelijke expertise zoals in Finance & Technology, Turn- Around & Restructuring, People Excellence, Transformation & Program Management en Strategy & Execution ondersteunen we bestuurders van organisaties met het realiseren van hun ambities.De kracht van Boer & Croon schuilt in onze mensen. We selecteren onze kandidaten op IQ, EQ én RQ; slim, verbindend en sociaal, en resultaat gericht.Wij geloven in co-creatie. We werken samen met onze opdrachtgevers en realiseren de gewenste verandering met de mensen van de organisatie. Deze samenwerking draagt bij aan een structurele oplossing, en voor ons is de opdracht pas geslaagd als het resultaat is bereikt. Op deze manier werken we iedere dag aan positieve impact.Met onze invloedrijk en sterke netwerken, met bewezen leiderschap en met jong talent, zetten wij ons iedere dag weer volledig in voor onze klanten en netwerkpartners.Bij Boer & Croon schrijven we geen uitgebreide rapporten. Onze kracht is het verbinden van theorie en praktijk en het snel behalen van resultaten.Elke uitdaging, blijvend resultaat telt - Get it done!
Annelotte Hendriks zittend 3 Lo
Pim Dag4 MG6898klein
BC 04 04 compressed 22
Haico Dag3 MG5526klein
Inelise Dag6 MG9344klein
Gwen Dag6 MG8978klein
Boer Croon dag7 Wies MG1086
Bc 31 01 compressed 23
Daphne Dag4 MG6196klein