Communities

Uitleg

Wat zijn communities?
De communities van Boer & Croon zijn kwaliteitsnetwerken van executive managers. Deze managers zijn verbonden door een gezamenlijk vak of een gezamenlijke markt. Binnen de communities worden kennis en ervaring gedeeld op bijeenkomsten en op ons online platform. Leden brengen onder regie van Boer & Croon marktontwikkelingen en vacatures onder elkaars aandacht. Alle leden van het netwerk zijn gescreend en voldoen aan de kwaliteitsnormen die Boer & Croon stelt.

Op zoek naar een executive manager?
Klanten kunnen rechtstreeks zelf contact leggen met de leden van het netwerk die op de site staan. Dit zijn onze associés. Voor meer complexe vragen of toegang tot niet-zichtbare leden van het netwerk kunt u bij een van onze partners terecht. Zo zijn executive managers die een vaste baan hebben en een volgende uitdaging ambiëren niet zichtbaar op de site. Ook een direct beschikbare manager kan ervoor kiezen om niet zichtbaar te zijn.

Voor wie?
Deelname aan communities staat open voor executive managers die zelfstandig opereren en voor executive managers die een vaste baan hebben. Zelfstandige professionals kunnen zich via ons kwaliteitsnetwerk aan de markt presenteren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze partners.

Welke communities zijn er?
Het platform van de CFO community is inmiddels actief. De communities Publiek Domein, Zorg en HR worden nu ontwikkeld en zullen mei aanstaande ook live gaan.

Lidmaatschap

Wat houdt het lidmaatschap in?
Via het gesloten netwerk hebben associés en leden toegang tot relevante marktontwikkelingen en artikelen. Daarnaast biedt het netwerk mogelijkheid tot het delen van kennis en ervaring, het stellen van vragen en het ‘spotten’ van kansen in de markt. Associés staan vooraan en komen bij vacatures vaak al in beeld voordat deze bekend zijn. Contacten binnen de community lopen via het platform op de website en via themabijeenkomsten (3 à 4 per jaar).

Lid worden
Managers kunnen zich via de community site aanmelden om deel te nemen aan een van onze communities. Onze partners beoordelen elke aanvraag zorgvuldig en kijken of er een basis is voor een kennismakingsgesprek. Als deze kennismaking wederzijds positief is, wordt de manager lid van de community. De community kent associés en leden.

Lid of associé
Associés zijn zelfstandige professionals die ervoor kiezen zichtbaar en benaderbaar te zijn via de site van Boer & Croon. Zij voldoen aan de criteria van de community, presenteren zich als lid van het Boer & Croon netwerk en conformeren zich aan de gemaakte financiële afspraken. Hiervoor krijgen zij een zichtbare (foto) vermelding op de Boer & Croon website. Klanten zie hun profiel en kunnen direct contact opnemen. Daarnaast hebben associés toegang tot alle bijeenkomsten en activiteiten van de community en zijn zij met voorrang in beeld voor leads en top jobs via Boer & Croon.