Sluit

Manager

(Senior-)manager

Werken als manager bij Boer & Croon?

Toe aan een tweede of derde stap in je carrière? Wij bieden ondernemend talent een uitdagende rol als manager waarbij je meteen oplossingen gaat realiseren voor de meest uiteenlopende managementvraagstukken. Je leidt trajecten in project- en procesmanagement of treedt op als interim-manager. Je hebt een open en frisse blik en bent gericht op vooruitgang en persoonlijke groei.

Manager

De functie van manager is tweeledig: enerzijds werk je inhoudelijk op een project en anderzijds bouw je mee om de solutions propositie in de markt te zetten. Dit betekent dat je als manager bij klanten adviseert, implementeert en realiseert en tegelijkertijd intern bij Boer & Croon onderneemt.

Bij onze klanten realiseren managers de strategie van organisaties. Dit kan in de vorm van realisatieplannen, strategische roadmaps en portfoliomanagement. Als een keuze is gemaakt ontwerpen managers ook de programmamanagementorganisatie (PMO) om de verandering teweeg te brengen en tegelijkertijd goed te besturen. Dit doen we van binnenuit. Managers rapporteren aan de klant en zijn tijdelijk onderdeel van hun organisatie. Samen leveren we tastbare en duurzame resultaten in complexe omgevingen. We denken altijd kritisch en handelen altijd ondernemend.

Werkende managers

VRIJHEID EN VERANTWOORDELIJKHEID

De functie van manager is afwisselend en uitdagend. Opdrachten bij klanten voer je de ene keer zelfstandig, dan weer in teamverband uit. Je hebt een vangnet binnen Boer & Croon en ontwikkelt je op inhoudelijk en commercieel vlak door een nauwe samenwerking met collega’s en een ervaren groep associate partners van Boer & Croon. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in combinatie met een uitdagende omgeving en passende ondersteuning zorgt ervoor dat jouw leiderschapskwaliteiten een enorme boost krijgen.


ZELFSTANDIG EEN DUURZAAM EFFECT BEREIKEN

Onze managers zijn stuk voor stuk capabel en ondernemend. Zij worden ingezet om oplossingen te realiseren voor de meest uiteenlopende managementvraagstukken. Onze Managers zijn zelf verantwoordelijk voor de groei van de solutions. Dit zijn specifieke deelgebieden waar onze mensen specialistische kennis ontwikkelen en in opdrachten in de praktijk brengen. Zo bewerkstelligen zij zelfstandig veranderingen en creëren zij blijvende impact. De solutions vertegenwoordigen specialistische kennis en hebben ervaring met het oplossen van complexe problemen binnen het betreffende thema. Elke manager richt zich samen met zijn team op het verder uitbouwen van de solutions en blijft zich tegelijkertijd ook op individueel niveau ontwikkelen.

Je kunt aan de slag als manager binnen de volgende Solutions:


JE BENT NOOIT UITGELEERD

Omdat je nooit bent uitgeleerd, in welke rol dan ook, bieden we zeer diverse trainingsmogelijkheden. Jij bepaalt waarin je je wilt verdiepen, bijvoorbeeld zakelijk inzicht, leiderschap, professionele behendigheid, authenticiteit, coaching of lean principles. Waar heb jij behoefte aan?

Boer Croon dag7 Aileen MG1263 klein
IMG 6280 1
Aniek Photoshop
Barbara HR zit 2
Portretten September 2023 72
Daan dag2 MG4813klein
Diederick Gallas
Portretten September 2023 56
Eveline staand MG4060 2
Frank Dag6 MG9141klein
Freek Dag4 MG6307klein
Zonder titel 800 x 1420 px
Fre üde ürique Dag4 MG7047klein
Guus Dag4 MG6359klein
Inelise Fröberg
Voorjaarsborrel 4