Verandering realiseren met impact?

Solliciteer dan direct op ons Young Executive Program

Solliciteer nu

Ontwikkeling staat centraal

Voor Boer & Croon ligt persoonlijke en professionele ontwikkeling aan de basis van een succesvolle carrière. Wij zijn niet op zoek naar know it alls. Wij willen learn it alls. Boer & Croon zoekt het type mens dat nieuwsgierig blijft, de waarom vraag stelt en altijd zoekt naar verbetering.

Dit stimuleren wij met een uitgebreid Management Development traject met een veelheid aan trainingen en modules op soft- en hard skills. Ook krijg je een persoonlijke coach en een Talent Manager die betrokken zijn bij jouw ontwikkeling. Klik hier voor een kort overzicht van ons ontwikkelprogramma.

Wie wij zijn

Boer & Croon is hét managementbureau voor Nederland. Bij ons kom je terecht in een hecht team van bewezen leiders en jong talent, dat maakt ons uniek. Onze cultuur kenmerkt zich door een gezonde combinatie van professioneel en informeel. Zo zijn er regelmatig inspirerende kennisavonden over uiteenlopende onderwerpen, ben je actief in een van onze Taskforces en is er ruimte om met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen aan de slag te gaan. Natuurlijk wordt er ook met regelmaat gesport en geborreld door Young Executives. Wil je meer weten? Kom dan langs bij onze events of plan een koffiedate met een Young Executive.

Deze functie in de praktijk

Benieuwd hoe deze functie er in de praktijk uit kan zien?
Krijg een goed beeld van deze functie via onze vacature op Spielwork.

Spielwork Vacature

Wie jij bent

Wij zijn op zoek naar jonge talenten die bereid zijn zichzelf steeds weer uit te dagen in hun persoonlijke ontwikkeling en tijdens hun opdrachten. Young Executives hebben:

  • Een universitair diploma (met een bedrijfskundige studieachtergrond of aantoonbare business sense)
  • 1-2 jaar werkervaring
  • Een scherp analytisch en structurerend vermogen met een multidisciplinaire instelling
  • Een sterk ontwikkelde omgevingssensitiviteit
  • Daadkracht, ambitie en lef
  • Een rijbewijs

Via onze website kun je direct solliciteren voor de functie van Young Executive. Heb je voorafgaand nog vragen, neem dan contact op met onze afdeling Recruitment (Alissa Haasjes en Koen Leenders) via recruitment@boercroon.nl of bel naar 020 - 301 40 54.

 

Impact maken en positieve veranderingen realiseren?

Solliciteer dan direct op ons Young Executive Program.

solliciteer nu

Bekijk hier een overzicht van alle Young Executives

Wie zijn onze Young Executives?

Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.