Young Managers

  • Ben jij op zoek naar een uitdagende tweede of derde stap in je carrière?
  • Wil jij duurzame impact realiseren?
  • Solliciteer dan nu als Young Manager

Young Managers zijn mensen die kritisch reflecteren op de organisatie waarbinnen zij werken en op hun eigen meerwaarde binnen die organisatie. Zij zijn continue op zoek naar mogelijkheden om binnen de bestaande organisatie duurzame impact te realiseren. Wanneer een organisatie er klaar voor is laten Young Managers weer los.

De duurzame impact weten Young Managers te realiseren door een succesvolle combinatie van authentiek ondernemerschap – het signaleren van kansen, en verbinding – en draagvlak genereren binnen alle lagen van de organisatie. Zij vormen de schakel tussen de strategische en operationele kant van een organisatie. In die positie ontwikkelen zij zich tot de leiders van morgen.

Young Managers werken bovenal met veel plezier, voor hen een essentiële voorwaarde voor succes.

Young Managers onderscheiden zich van projectmanagers. Zij zijn veel vaker een katalysator van verandering. Door als schakel op te treden tussen het strategisch niveau (RvB, RvC) en operationeel niveau weten zij niet alleen de verbinding te versterken maar ook kritisch te reflecteren op de risico’s en kansen van de organisatie. Young Managers zijn de ideale sparringpartners die met executiekracht een organisatie dé benodigde voorsprong kunnen geven op de concurrentie.

Ben jij geïnteresseerd in de functie van Young Manager? Het volledige profiel vind je hier. Solliciteer direct of ga op een koffiedate met één van onze Young Managers om kennis te maken.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.