Aanmelden als Manager

  • Ben jij op zoek naar een uitdagende tweede of derde stap in je carrière?
  • Wil jij duurzame impact realiseren?
  • Solliciteer dan nu voor de vacature van Manager

Managers zijn mensen die kritisch reflecteren op de organisatie waarbinnen zij werken en op hun eigen meerwaarde binnen die organisatie. Zij zijn continue op zoek naar mogelijkheden om binnen de bestaande organisatie duurzame impact te realiseren. Wanneer een organisatie er klaar voor is, laten Managers weer los.

De duurzame impact weten Managers te realiseren door een succesvolle combinatie van authentiek ondernemerschap – het signaleren van kansen, en verbinding – en draagvlak genereren binnen alle lagen van de organisatie. Zij vormen de schakel tussen de strategische en operationele kant van een organisatie. In die positie ontwikkelen zij zich tot de leiders van morgen.

Onze Managers werken bovenal met veel plezier, voor hen een essentiële voorwaarde voor succes.

De Managers onderscheiden zich van projectmanagers. Zij zijn veel vaker een katalysator van verandering. Door als schakel op te treden tussen het strategisch niveau (RvB, RvC) en operationeel niveau weten zij niet alleen de verbinding te versterken maar ook kritisch te reflecteren op de risico’s en kansen van de organisatie. De Managers zijn de ideale sparringpartners die met executiekracht een organisatie dé benodigde voorsprong kunnen geven op de concurrentie.

Ben jij geïnteresseerd in de functie van Manager?

Op dit moment onderscheiden wij vier verschillende rollen:

Let op: Dit is een ontwikkeltraject voor professionals in de 2e of 3e stap van hun carrière (3 à 10 jaar werkervaring). Voor mogelijkheden m.b.t. interim-posities verwijzen wij je graag naar Boer & Croon Executive Search & Interim Management.

Het sollicitatieproces

Nadat je je cv hebt achtergelaten is het tijd voor de volgende stappen:

Wil je het sollicitatieproces uitgebreid lezen? Klik hier.

Overige informatie

Ben je geïnteresseerd voor de functie Manager? Solliciteer direct of ga op een koffiedate met één van onze Managers om kennis te maken.

 

Solliciteer als Manager

SOLLICITEER NU

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.