Werken bij Boer & Croon

Wil jij impact maken en positieve verandering realiseren? Wij zoeken changemakers.

Ontdek meer

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus worden er op dit moment geen sollicitatiegesprekken gevoerd. In de tussentijd is het wel mogelijk een ‘virtuele koffiedate’ te doen met één van onze Young Executives of Managers, zodat je alvast een concreter beeld krijgt van de functie(s). Daarna wordt besproken hoe een eventuele vervolgprocedure kan worden ingericht. Wanneer je vragen hebt kan je contact opnemen via recruitment@boercroon.nl.

Wij zijn op zoek naar

Executive Managers

Ben jij een ervaren Interim Manager op Executive niveau? Verbind met ons netwerk of een van onze online communities. Draag vanuit de frontlinies bij aan het realiseren van positieve verandering.

Verbind

 

Managers

Je bent een verbindende schakel tussen bewezen leiderschap en jong talent. Je bent toe aan een tweede of derde stap in je carrière. Ook heb je een open en frisse blik, gericht op vooruitgang en groei.

Neem de volgende stap

Young Executives

Je denkt als een consultant en werkt als een manager. Je bent het jonge talent dat organisatievraagstukken helpt oplossen en op ieder niveau gemakkelijk schakelt om échte impact te maken.

Boost je groeiproces

De kracht van Boer & Croon

De kracht van Boer & Croon schuilt in mensen. De mensen waar we mee werken, waar we voor werken en de mensen die voor ons werken. Verandering van binnenuit, daar geloven we in. Werken bij Boer & Croon betekent bijdragen aan positieve verandering. Aan de klant én aan jezelf. Op de manier die bij jou past. In een omgeving waarin jij je goed voelt. Want echte impact ontstaat pas met de juiste persoon op de juiste plek.

Sterke netwerken
Het grootste kwaliteitsnetwerk aan opdrachtgevers en partners van Nederland. Offline én online.
Verandering van binnenuit
Dik advies rapport schrijven en weer vertrekken? Daar geloven we niet in. Verandering komt van binnenuit.
Mens centraal
In alles wat wij doen stellen we de mens centraal. Want zij dragen verandering en maken het verschil.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.