BovenIJ benoemt nieuwe voorzitter raad van toezicht

Boer & Croon is ontzettend blij met de benoeming van Theo Wiggers tot de raad van toezicht van het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam en de auditcommissie Financiën. Wij wensen hem veel succes! Hieronder volgt het persbericht:

 

Theo Wiggers is op 1 november toegetreden als lid van de raad van toezicht van het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam. Ook is hij lid geworden van de auditcommissie Financiën. Per 1 april 2018 neemt Wiggers de voorzittersrol over van Bert Kool.

Wiggers is momenteel medisch directeur van Incision en lid van de raad van toezicht van Ziekenhuis Groep Twente (ZGT). Daarnaast is hij jarenlang verbonden geweest aan Universitair Medisch Centrum Groningen als hoogleraar chirurgische oncologie. Als bewoner van Amsterdam-Noord is hij volgens het BovenIJ ziekenhuis bovendien goed op de hoogte van de zorg- en welzijnsbehoefte in dit stadsdeel.

“Het BovenIJ ziekenhuis is belangrijk voor de zorg van alle Amsterdammers, die in Noord wonen, maar ook daar buiten. Ik zie een ziekenhuis dat stappen maakt in een veranderend zorglandschap, altijd vanuit de gedachte om het voor de patiënt, cliënt, bewoner beter te maken. Voor een toezichthouder is daar ook een mooie rol weggelegd”, aldus Wiggers.

Delen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.