Boer & Croon start joint-venture met strategieconsultant QVARTZ

QVARTZ en Boer & Croon gaan een samenwerking aan op het gebied van strategieconsulting. Een joint-venture in Nederland waarin Boer & Croon een belang heeft van 25%. QVARTZ heeft van oorsprong een Deense achtergrond en behoort tot de top drie van de strategieconsultants in de ‘Nordics’. QVARTZ heeft kantoren in Kopenhagen, Stockholm, Oslo, New York, Singapore en Hamburg en daar komt nu Amsterdam bij.

Met QVARTZ slaat Boer & Croon een nieuwe weg in. Om onze opdrachtgevers, naast de bestaande dienstverlening – search, interim, young executive management – ook te voorzien van strategische adviezen, over de landsgrenzen heen. Wij geloven dat wij met deze samenwerking onze cliënten nog beter van dienst kunnen zijn.  Het is een volgende stap in de verdere groei van ons bedrijf.

Waarom QVARTZ

Onze cliënten worstelen met strategische vraagstukken. Om een goede businesspartner voor hen te zijn en onze diensten up-to-date te houden hebben we ons met QVARTZ verbonden. QVARTZ geeft invulling aan belangrijke kennis en ervaring op het gebied van onder meer commercial excellence, digitale transformatie en operationele performance verbetering. Maar net zo belangrijk is dat beide partijen ook qua cultuur en manier van werken op elkaar aansluiten.  Bij QVARTZ staan mensen centraal, de manier van consulting is praktisch, ze werken van binnenuit in de cliëntorganisatie en staan open voor samenwerking met andere partijen die complementaire kennis hebben. Daarmee sluiten zij goed aan op de waarden van Boer & Croon, onze cultuur en manier van werken.

Details:

De joint-venture Boer & Croon | QVARTZ start vanaf 1 januari. Het kantoor is gevestigd op dezelfde locatie als het huidige Boer & Croon kantoor: Piet Heinkade 95a, 1019 GM Amsterdam, Piet Hein Buildings White.

Een drietal QVARTZ-partners, Jesper Kjerside,  Jesper Adeltoft en Niels Reiff Koggersbol zal leiding geven aan de consulting opdrachten.

Voor vragen en toelichting kunt u contact opnemen met Jos Zandhuis op 0654792598

Of neem contact op met Jesper Kjerside via Jesper.Kjerside@qvartz.com / +31 6 11000204

Download hier de logo’s:

https://boercroon.nl/wp-content/uploads/2018/01/QVARTZ_BoerCroon_LogoPackage.zip

Over Boer & Croon

Boer & Croon is hét managementbureau dat de mens centraal stelt in al haar oplossingen. Dat doen we door middel van hechte netwerken, ontwikkelprogramma’s en samenwerking. Wij geloven in de kracht van verbinding, continu leren en altijd nieuwsgierig blijven.

De focus ligt op executive management: bestuurs- en directieposities en bij grote organisaties één niveau daaronder. Wij leveren managers voor een langere periode (vast dienstverband) en voor specifieke opdrachten (contractmanagement). Door ons grote netwerk en onze langjarige ervaring met interim management kunnen wij snelle oplossingen bieden. Ook leveren wij bestuurders voor toezichthoudende functies. De kandidaten die wij voorstellen komen uit ons netwerk of vinden wij door executive search.

Daarnaast hebben wij talentvolle Young Executives die kritisch reflecteren op de organisatie waarbinnen zij werken en op hun eigen meerwaarde binnen die organisatie. Actieve projectmanagers en procesmanagers, meestal in de lijn en altijd snel inzetbaar, in uiteenlopende situaties en organisaties. Deze zorgvuldig geselecteerde academici (top 1% van Nederlandse afgestudeerden) weten organisaties van onderaf in beweging te krijgen en duurzame verandering te realiseren door hun executiekracht.

Specifieke expertisegebieden van Boer & Croon zijn: herstructurering en change, organisatieontwikkeling, governance en managementstructuur, samenstelling Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen en bestuursconflicten.

Over QVARTZ:

We are a management consulting company with offices in Copenhagen, Hamburg, New York, Oslo, Singapore and Stockholm. Our heritage is Nordic and our reach is global. We deliver what we like to call ‘next practice’ management consulting: the ability to tackle & solve complex problems combined with the ability to engage & mobilise client organisations. Rigorous analysis hand in hand with behavioural change, helping companies towards their ‘next practice’.

Meer over QVARTZ en Boer & Croon:

https://boercroon.nl/over-boer-croon/

https://qvartz.com/civilisation/

https://www.consultancy.nl/nieuws/14947/de-oude-werkwijze-van-de-grote-consultants-dat-doen-wij-anders

https://www.consultancy.nl/nieuws/14867/jaap-heeringa-over-young-executives-groei-en-vernieuwing-bij-boer-croon

 

 

 

 

Delen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.