Sluit

Zes ervaren Interim HR Professionals verbinden zich aan Boer & Croon

Na de succesvolle lancering van de Transformatie & Herstructurerings-, CFO- en Healthcare kerngroepen, hebben ditmaal zes ervaren (interim) HR Directeuren zich verbonden aan Boer & Croon. De HR Transformation & Development Group wordt gevormd door Joanne Zwueste, Dimitri Markidis, Hans Oosting, Thijs Brouwer, Rob Rutten en Peter van Asten.

HR groep

Bovengenoemde interim HR Directeuren, een zeer ervaren groep die het klappen van de zweep kent, verbinden zich aan Boer & Croon als Associate Partners. In de woorden van Joanne Zwueste: “Het is belangrijk en inspirerend om aangesloten te zijn bij een vooraanstaand bureau, mooie en impactvolle opdrachten te doen en ook erg leuk om met een aantal goede vakgenoten samen te werken en van gedachten te wisselen over het vak.”

De HR Transformation & Development Group zorgt voor een succesvolle en duurzame ontwikkeling van organisaties en de mensen die daar werken. In goede en slechte tijden, zoals nu. De groep is divers qua persoon, profiel en achtergrond. Ze leven zich in in organisaties en samen met het management vertalen ze de ondernemingsstrategie naar de people strategie en zorgen ze dat deze met professionele ondersteuning vanuit HR wordt gerealiseerd. Richten, inrichten en verrichten. Het uitgangspunt is altijd maatwerk, waarde creatie en resultaat. Samen bouwen zij op jarenlange ervaring en een breed ondersteunend netwerk van professionals en het jonge talent van Boer & Croon. Thijs Brouwer: “Ik vind de mix van resultaatgericht in combinatie met verbinding heel mooi. Daar geloof ik echt in. Je bent als interimmanager niet een einzelgänger. Je bent altijd onderdeel van een team.”

Of uw organisatie nu aan de vooravond staat van een transformatie, strategische koerswijziging, reorganisatie, fusie of afsplitsing of een verander- of ontwikkelprogramma met een stevige HR-component, de HR Transformation & Development Group vormt de ideale partner. Ze staan ook voor u klaar bij het creëren van een agile organisatie of het managen van de huidige crisis die veel people implicaties met zich meebrengt. Veelal pakken zij dergelijke rollen op vanuit de positie van HR Directeur of Programma Manager. We zijn er altijd op uit om blijvende toegevoegde waarde te bieden.

“Ik vind de mix van resultaatgericht in combinatie met verbinding heel mooi. Daar geloof ik echt in.''

Thijs Brouwer

Meer informatie

Meer weten over de HR Transformatie & Development Group, of is er een onderwerp waarover u wilt sparren met één van onze HR Associate Partners? Stuur een mail naar Haico Spijkerboer via h.spijkerboer@boercroon.nl of bel naar 020 – 301 40 48.