Sluit

Vanaf vandaag sluit YESS International Consultants zich aan bij Boer & Croon

Vanaf vandaag is YESS International Consultants onderdeel van Boer & Croon. Dit is voor YESS een grote mijlpaal in haar 30-jarige bestaansgeschiedenis. YESS International Consultants werd in 1989 door Egon Zehnder opgericht als het bureau voor ambitieuze professionals in de eerste fase van hun carrière en opereerde de afgelopen jaren zelfstandig.

YESS samenwerking groot

YESS heeft zich ontwikkeld tot een breed executive searchbureau dat organisaties ondersteunt bij het aantrekken en ontwikkelen van talent, managers en specialisten met een sterke focus op de Nederlandse markt. Vaak gerelateerd aan een groeistrategie of transformatie. Boer & Croon vult deze expertise aan met managementkracht om organisaties te versterken. De nieuwe naam doet recht aan onze historie en aan deze uitdagende, nieuwe fase: YESS, a Boer & Croon company.

Boer & Croon richt zich op de volgende Management Solutions: Transformation & Restructuring, Finance & Technology, Strategy & Operations, Project- & Program Management, Interim & Search, Zorg en Publieke Sector. De pragmatische insteek als onderscheidend vermogen van de oprichters zit in de vezels van alle mensen en processen van Boer & Croon. Bewezen vermogen om te realiseren, of korter: Get it done!

”Onze relatie met Boer & Croon gaat ver terug, waardoor wij ons nauw verwant voelen in onze waarden, cultuur en ambitie"

Edith Koetsier, Managing Partner YESS

Edith Koetsier, Managing Partner YESS: ”Onze relatie met Boer & Croon gaat ver terug, waardoor wij ons nauw verwant voelen in onze waarden, cultuur en ambitie. De kwalitatief hoogstaande dienstverlening van YESS zal de propositie van Boer & Croon verder versterken als dynamisch kritisch en verbindend resultaatgericht.”

Jos Zandhuis, Managing Partner Boer & Croon: “Onze vaardigheden vullen elkaar aan en we delen onze strategische visie op een klantgerichte en digitale toekomst. Met de expertise en toegang tot het netwerk van Boer & Croon kunnen we impact realiseren”.

Neem voor meer informatie contact op met Edith Koetsier of Jos Zandhuis.

Neem contact op