Sluit

Tien ervaren Interim CEO’s en COO’s verbinden zich aan Boer & Croon

10 Interim CEO/COO’s verbinden zich als Associate Partner aan Boer & Croon. Gita Hoogeveen, Marc Ligthart, Bert Maat, Jean-Paul Harteman, Rob van Doorn, Hans van Happen, Jan Reijnvaan, Bert Kruisdijk, Jos Kea en Jan Roodenburg vormen samen een kernteam dat zich zal richten op interim CEO, COO, CPO en Supply Chain rollen.

Photo 1454165804606 c3d57bc86b40

In de woorden van Hans van Happen: “Ik heb me aangesloten bij deze groep omdat Boer & Croon een uitstekende reputatie heeft op het gebied van interim-management en een uitgebreid netwerk van interessante opdrachtgevers. Gita Hoogeveen vult aan: “Toen het idee ontstond om een groep gelijkgestemden te vormen die elkaar kunnen versterken sprak dat me direct aan. Vanuit Boer & Croon beschik ik nu over een breed netwerk van executives en andere (associate) partners uit verschillende disciplines en branches. Daar kan ik met al mijn ervaring nog steeds van leren en dat inspireert me bij het uitvoeren van mijn opdrachten, die zich veelal zullen richten op complexe verandervraagstukken bij operationele bedrijven.”

In navolging van andere kerngroepen (Transformatie & Herstructurering, CFO en CHRO) zorgt de CEO/COO Kerngroep binnen Boer & Croon voor succesvolle en duurzame veranderingen in tal van sectoren. Zo is de groep onder meer actief in de foodsector, industrie, maritieme sector, energie, openbaar vervoer, chemie, ICT en logistieke omgevingen. Alle leden binnen deze groep hebben een sterke focus op resultaat en een verbindende manier van werken. Zij hebben hun sporen verdiend, veelal als CEO, Managing Director, COO, Supply Chain Director of CPO. In hun werk als interimmanager bouwen zij voort op deze jarenlange managementervaring en worden daarbij ondersteund door het brede netwerk van andere Boer & Croon interimmanagers en Young Professionals. Ze kunnen adviseren maar zijn vooral verandermanagers die duurzame impact maken.

“We zijn als interimmanagers allemaal gericht op het leveren van meerwaarde voor onze opdrachtgevers"

Marc Ligthart

De wijze waarop ze dat doen laat zich typeren als resultaatgericht & verbindend en dynamisch & kritisch. Marc Ligthart licht toe: “We zijn als interimmanagers allemaal gericht op het leveren van meerwaarde voor onze opdrachtgevers. We moeten meestal vanaf dag 1 waarde toevoegen en dat kan alleen als we snel en goed verbinden met de medewerkers bij onze opdrachtgevers. Als interimmanager word je ingehuurd om snel resultaat te leveren en de change of de turnaround te kunnen bewerkstelligen. Dat gaat alleen als je kritisch naar de bestaande situatie durft te kijken, snel de goede analyse weet te maken, en vrijwel direct met een plan kan komen.

Heeft u een acuut probleem of staat u aan de vooravond van een transformatie, strategische koerswijziging, reorganisatie, fusie, afsplitsing of een stevig veranderprogramma in een operationele setting, dan zijn zij uw geschikte partner.

Meer weten over deze CEO/COO Kerngroep? Stuur een mail naar Haico Spijkerboer via h.spijkerboer@boercroon.nl of bel naar 020 – 301 40 48.