Sluit

Seerp Leistra vertrekt bij Boer & Croon

Na een indrukwekkende carrière heeft Seerp Leistra (1956) besloten om per 1 maart 2022 zijn werkzaamheden als partner van Boer & Croon neer te leggen.

WEBSITE template afbeeldingen 1611 x 1049 px 1

Seerp geldt als de man die Boer & Croon in Noord-Nederland vertegenwoordigde. Door zijn lange staat van dienst, waarvan 20 jaar directiefuncties bij de Gemeente Groningen, 20 jaar partner bij Boer & Croon en vele maatschappelijke nevenactiviteiten in de regio, is hij daar een bekend en gewaardeerd gezicht geworden.

Zijn werkzaamheden als Directeur Noord-Nederland worden vanaf 1 februari overgenomen door Willemijn Broerse. Seerp zal uitvoerig de tijd nemen om haar bij zijn vele relaties in Noord-Nederland te introduceren. Tot de zomer van 2022 zal hij als adviseur/ambassadeur bij Boer & Croon betrokken blijven. Hierna zal hij zich in toenemende mate gaan richten op zijn vele andere interesses.

Seerp: “Ik kijk terug op een fantastische periode bij Boer & Croon. Het was vooral een geweldige ervaring om in de afgelopen zeven jaar het nieuwe Boer & Croon mede te hebben mogen opbouwen en uitbouwen. Ik ben bijzonder blij met de komst van Willemijn Broerse naar Boer & Croon en hoop dat zij op net zo veel vertrouwen mag rekenen als ik altijd heb ervaren.”

Landelijk was Seerp de man die binnen Boer & Croon de publieke sector bediende. Zijn collega Mark Hecker wordt het nieuwe aanspreekpunt voor overheid en onderwijs. Behalve partner was Seerp ook aandeelhouder van de onderneming. Zijn aandelen heeft hij enige tijd geleden overgedragen aan Jaap Heeringa, partner bij Boer & Croon sinds 2016. Hij deelt het eigenaarschap met Eelco Koehoorn en Jos Zandhuis.

Directie-voorzitter Eelco Koehoorn: "Seerp heeft een enorme bijdrage geleverd aan de continuering en groei van de onderneming. Met zijn betrokken persoonlijkheid, zijn kennis en indrukwekkende netwerk is hij een kundige en geziene adviseur voor klanten. Bij Boer & Croon drukt hij als coach van onze talenten een grote stempel op de kwaliteit van onze dienstverlening."

Willemijn Broerse zal begin volgend jaar uitgebreid door ons worden geïntroduceerd.