Sluit

Team Boer & Croon breidt uit

Vijf nieuwe professionals zijn afgelopen maand aan de slag gegaan bij Boer & Croon. Met de start van Alex, Bart, Max, Renske en Stefan groeit het team Managers en Young Executives naar ruim 90 personen.

Nieuwe gezichten boercroon

Alex Peters (Young Executive) is gedreven door vernieuwing en het verbeteren van de wereld om zich heen. Hij houdt van taaie vraagstukken met veel verschillende factoren en actoren. Door zijn enthousiasme te combineren met sociale, financiële en analytische vaardigheden helpt hij problemen praktisch en oplosbaar te maken en zijn team, organisaties en andere stakeholders verder te helpen.

  • Bachelors: Algemene Sociale Wetenschappen, Accountancy en Fiscale Economie (Universiteit van Amsterdam)
  • Master: Organisational Change & Consulting (Erasmus Universiteit)

Bart Mathijssen (Young Executive) is een verbinder die de verschillende stakeholders binnen een project weet te betrekken, om zo een eindresultaat te behalen waar iedereen zich in kan vinden. Na zijn studie werkte hij bij een klein strategy consultancybureau in Nijmegen, waar hij bedrijven in de creatieve sector heeft geadviseerd op het gebied van o.a. strategie, marketing, sales en procesoptimalisatie.

  • Bachelor: Bedrijfskunde (Radboud Universiteit)
  • Master: Strategic Management (Tilburg Universiteit)

Renske van Eijk (Young Executive) wordt getypeerd door haar resultaatgerichte aanpak, waarbij ze de organisatiebelangen altijd centraal stelt. Dit doet ze met veel enthousiasme en oog voor de mensen om zich heen. Ze wekt hierbij het vertrouwen doordat ze zich eerlijk en oprecht uitspreekt. Hiervoor was ze werkzaam bij het Support Team van een SaaS-organisatie.

  • Bachelor: Bestuurs- en Organisatiewetenschappen (Vrije Universiteit Amsterdam)
  • Master: Economics & Governance (Universiteit Leiden)

Max van Ballegooijen (Young Executive) is een echte teamspeler die graag de handen uit de mouwen steekt, analytisch is ingesteld en houdt van het oplossen van strategische en commerciële uitdagingen. Hij gelooft er in dat je door goed te communiceren en te luisteren naar de concrete uitdagingen van een organisatie, snel en gericht tot een adequate oplossing kan komen.Hiervoor werkte hij als consultant, onder andere binnen de financiële analyse, markt- & concurrentie-onderzoek en supply chain.

  • Bachelor: Nederlands Recht (Erasmus Universiteit)
  • Masters: Financiële Economie en Ondernemingsrecht (Erasmus Universiteit)

Stefan Starke (Manager Operations) werkte na zijn studie als trainee bij Tata Steel in IJmuiden, waar hij verschillende opdrachten heeft gedaan op het gebied van IT, S&OP en Maintenance. Voor Stefan in dienst trad bij Boer en Croon, was hij anderhalf jaar lang werkzaam bij Koninklijke Vezet en gaf daar leiding aan de technische dienst van de twee grootste fabrieken. Daar heeft hij geleerd dat hij het leuk vindt om met een concreet doel bezig te zijn en verandering op de werkvloer te realiseren.

  • Bachelor: Technische Bedrijfskunde (Eindhoven University)
  • Master: Supply Chain Management (Tilburg University)