Sluit

Sluit

Lunchsessie Boer & Croon

Wil jij op een informele manier kennis maken met Boer & Croon? En meer te weten komen over het werken als Young Executive of Consultant? Lees snel verder:

BC lunch

KOM JIJ MET ONS LUNCHEN?

Op vrijdag 3 maart van 13:00 uur tot 15:00 uur kun je met ons komen lunchen op onze favoriete locatie: Hanneke's boom. Onder het genot van heerlijk eten kun je kennis maken met onze collega's en al jouw vragen stellen over onze business en over het werken als Young Executive of Consultant bij Boer & Croon!

Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Meld je dan uiterlijk op maandag 27 februari aan door je CV te uploaden via onderstaande link. Deelnemers worden geselecteerd op basis van CV en krijgen uiterlijk op dinsdag 28 februari bericht.

  • Wat: Lunch met Boer & Croon
  • Waar: Hanneke’s Boom (vlakbij CS Amsterdam); Dijksgracht 4, 1019 BS Amsterdam
  • Wanneer: vrijdag 3 maart van 13:00-15:00
Forteiland 136

Aanmelden evenement

Uiterlijk dinsdag 28 februari krijg je reactie. Op dit moment is het niet meer mogelijk om je aan te melden.

Over ons

Boer & Croon helpt bestuurders en organisaties met oplossingen voor managementvraagstukken. En dat doen we al 50 jaar. We zijn toonaangevend in advies en uitvoering van complexe implementatietrajecten, executive search en executive interim-management voor organisaties in de publieke en private sector.

Met onze brede inhoudelijke expertise zoals in Finance & Technology, Turn- Around & Restructuring, People Excellence, Strategy & Transformation, Operations, Finance & Technology en Public ondersteunen we bestuurders van organisaties met het realiseren van hun ambities.

De kracht van Boer & Croon schuilt in onze mensen. We selecteren onze kandidaten op IQ, EQ én RQ; slim, verbindend en sociaal, en resultaat gericht.

Wij geloven in co-creatie. We werken samen met onze opdrachtgevers en realiseren de gewenste verandering met de mensen van de organisatie. Deze samenwerking draagt bij aan een structurele oplossing, en voor ons is de opdracht pas geslaagd als het resultaat is bereikt. Op deze manier werken we iedere dag aan positieve impact.

Met onze invloedrijk en sterke netwerken, met bewezen leiderschap en met jong talent, zetten wij ons iedere dag weer volledig in voor onze klanten en netwerkpartners. Bij Boer & Croon schrijven we geen uitgebreide rapporten. Onze kracht is het verbinden van theorie en praktijk en het snel behalen van resultaten.

Elke uitdaging, blijvend resultaat telt - Get it done!
Video sterre optie 2