Sluit

Lunchsessie bij Boer & Croon

Wil jij op een informele manier kennis maken met Boer & Croon? En meer te weten komen over het werken als Young Executive of Consultant? Lees snel verder:

Lunchsessie 1

KOM JIJ MET ONS LUNCHEN?

Op donderdag 25 april van 12:00 tot 14:00 uur organiseren we een lunch op onze favoriete locatie in Amsterdam, namelijk: Hanneke's Boom! Tijdens deze informele lunch krijg je de kans om in een ontspannen sfeer kennis te maken met onze collega's en al je vragen te stellen over werken bij Boer & Croon. Bovendien zullen er enkele partners aanwezig zijn om meer te vertellen over onze business.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan uiterlijk donderdag 11 april aan door je CV te uploaden via onderstaande link. Deelnemers worden geselecteerd op basis van hun CV en ontvangen uiterlijk dinsdag 16 april bericht.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen een inspirerende lunch te hebben bij Hanneke's Boom!


Over ons

Boer & Croon helpt bestuurders en organisaties met oplossingen voor managementvraagstukken. En dat doen we al 50 jaar. We zijn toonaangevend in advies en uitvoering van complexe implementatietrajecten, executive search en executive interim-management voor organisaties in de publieke en private sector.

Met onze brede inhoudelijke expertise zoals in Finance & Technology, Turn- Around & Restructuring, People Excellence, Strategy & Transformation en Public ondersteunen we bestuurders van organisaties met het realiseren van hun ambities.

De kracht van Boer & Croon schuilt in onze mensen. We selecteren onze kandidaten op IQ, EQ én RQ; slim, verbindend en sociaal, en resultaat gericht.

Wij geloven in co-creatie. We werken samen met onze opdrachtgevers en realiseren de gewenste verandering met de mensen van de organisatie. Deze samenwerking draagt bij aan een structurele oplossing, en voor ons is de opdracht pas geslaagd als het resultaat is bereikt. Op deze manier werken we iedere dag aan positieve impact.

Met onze invloedrijk en sterke netwerken, met bewezen leiderschap en met jong talent, zetten wij ons iedere dag weer volledig in voor onze klanten en netwerkpartners. Bij Boer & Croon schrijven we geen uitgebreide rapporten. Onze kracht is het verbinden van theorie en praktijk en het snel behalen van resultaten.

Elke uitdaging, blijvend resultaat telt - Get it done!