Sluit

Janneke van der Kruijs partner bij Boer & Croon

Janneke van der Kruijs – nu Director Healthcare bij Boer & Croon – start in het nieuwe jaar als Partner. “Als director heeft zij het afgelopen jaar bewezen een scherp oog te hebben voor bestuurlijke vraagstukken in de zorg en voor de mensen die nodig zijn om deze aan te pakken”, aldus Eelco Koehoorn, directievoorzitter Boer & Croon.

WEBSITE template afbeeldingen 1611 x 1049 px 2

Janneke weet uit ervaring wat er in de zorgorganisaties speelt. Na haar studie Psychologie en het behalen van NIMA A en B is Janneke in verschillende rollen actief geweest in de zorg. Sinds 2002 werkte zij als adviseur, projectleider, programmamanager en directeur in verschillende zorgsectoren, waaronder in (academische) ziekenhuizen en de gehandicaptenzorg.
Haar laatste rol was directeur bestuursondersteuning bij Visio. In al die rollen ondervond zij dat goed leiderschap cruciaal is voor een hoge kwaliteit van zorg aan patiënten/cliënten. Vanuit de gedrevenheid om een bijdrage te leveren aan dat goede leiderschap en bestuur, maakte zij in 2020 de overstap naar Boer & Croon.