Sluit

Sluit

Business Course - Discover Boer & Croon

Vind jij het belangrijk om na je studie jezelf te blijven ontwikkelen? Word je warm van managementvraagstukken? Zit jij nooit stil?
Dan is de business course van Boer & Croon op 24 & 25 november zeker interessant voor jou. Hier nemen we je mee in onze bedrijfscultuur en ontdek je hoe het is om bij ons aan de slag te gaan.

Website formaat 7

Tijdens deze tweedaagse course staat jouw ontwikkeling en kennismaking met ons centraal. We gaan samen aan de slag met een case, waarbij je niet alleen inhoudelijk wordt uitgedaagd, maar ook op persoonlijk vlak. Los van dat we inhoudelijk bezig zijn, leren we elkaar beter kennen tijdens de informele uitjes.

Normaliter bestaat onze sollicitatieprocedure uit zes stappen. Het unieke aan dit event is dat je tijdens de Business Course al de eerste vier stappen behaalt. Na deelname aan het event krijg je de kans om gelijk door te mogen naar de een-na-laatste stap van onze procedure. De Business Course is daardoor een snellere manier van solliciteren, en bomvol met leerzame en gezellige activiteiten!

  • De inschrijving sluit op 10 november.
  • Deelnemers worden eerst geselecteerd op basis van CV en krijgen uiterlijk 's avonds 13 november bericht.
  • Vervolgens heb je t/m 17 november de tijd om het e-assessment te maken, die bestaat uit een capaciteitentest. Deze test maak je vanuit huis, zodat je in alle rust aan de slag kunt.
  • Op 18 november hoor je of je mag deelnemen aan de business course.
Dus waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor de Business Course (24 en 25 november) van Boer & Croon via onderstaande link.

voor aanmelding Boer & Croon Business Course

Datum: 24 & 25 november in Amsterdam KLIK HIER voor deelname

Over Boer & Croon

Boer & Croon helpt bestuurders en organisaties met oplossingen voor managementvraagstukken. En dat doen we al 50 jaar. We zijn toonaangevend in advies en uitvoering van complexe implementatietrajecten, executive search en executive interim-management voor organisaties in de publieke en private sector.Met onze brede inhoudelijke expertise zoals in Finance & Technology, Turn- Around & Restructuring, People Excellence, Transformation & Program Management en Strategy & Execution ondersteunen we bestuurders van organisaties met het realiseren van hun ambities.

De kracht van Boer & Croon schuilt in onze mensen. We selecteren onze kandidaten op IQ, EQ én RQ; slim, verbindend en sociaal, en resultaat gericht.
Wij geloven in co-creatie. We werken samen met onze opdrachtgevers en realiseren de gewenste verandering met de mensen van de organisatie. Deze samenwerking draagt bij aan een structurele oplossing, en voor ons is de opdracht pas geslaagd als het resultaat is bereikt. Op deze manier werken we iedere dag aan positieve impact.
Met onze invloedrijk en sterke netwerken, met bewezen leiderschap en met jong talent, zetten wij ons iedere dag weer volledig in voor onze klanten en netwerkpartners.

Bij Boer & Croon schrijven we geen uitgebreide rapporten. Onze kracht is het verbinden van theorie en praktijk en het snel behalen van resultaten.
Elke uitdaging, blijvend resultaat telt - Get it done!
Portret BC 01 11 2021 28
Lucas Verhagen
Portret BC 01 11 2021 7
Boer Croon dag7 Suzanne MG1219 klein
Fre üde ürique Dag4 MG7047klein
Sabine Ebbing
IMG 6280 1
Renske van Eijk