Sluit

Business Course november 2023 - Discover Boer & Croon

Vind jij het belangrijk om jezelf na je studie te blijven ontwikkelen? Word je warm van managementvraagstukken. Zit jij nooit stil? Dan is de business course van Boer & Croon op 23 november zeker interessant voor jou. We gaan aan de slag met een interessante opdracht, gebaseerd op een bestaande klantcasus. Verder nemen we je mee in onze bedrijfscultuur en ontdek je hoe het is om bij ons aan de slag te gaan. Lees verder voor meer informatie:

BCBC

Business Course

Tijdens de Business Course staat jouw persoonlijke ontwikkeling en kennismaking met onze organisatie centraal. We gaan onder andere aan de slag met een interessante case, gebaseerd op een bestaande klantcasus van ons. Waarbij je niet alleen inhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd.
Los van dat we inhoudelijk bezig zijn, leren we elkaar beter kennen tijdens het informele uitje.

Wat kan je verwachten

  • Een kijkje in de wereld van Boer & Croon, wat maakt ons als werkgever uniek en wat voor soort opdrachten voeren wij uit;
  • Tips en tricks over het werken als Young Executive;
  • Ontwikkelen van presentatieskills, analytisch vermogen en resultaatgerichtwerken;
  • Kennismaking met de bedrijfssfeer en met onze mensen tijdens de borrel;
  • Mogelijkheid om een professioneel netwerk op te bouwen.

De inschrijvingen zijn nu gesloten. Houd onze website in de gaten voor toekomstige evenementen.

Maartje 3

Over Boer & Croon

Boer & Croon helpt bestuurders en organisaties met oplossingen voor managementvraagstukken. En dat doen we al 50 jaar. We zijn toonaangevend in advies en uitvoering van complexe implementatietrajecten, executive search en executive interim-management voor organisaties in de publieke en private sector.Met onze brede inhoudelijke expertise zoals in Finance & Technology, Turn- Around & Restructuring, People Excellence, Transformation & Program Management en Strategy & Execution ondersteunen we bestuurders van organisaties met het realiseren van hun ambities.

De kracht van Boer & Croon schuilt in onze mensen. We selecteren onze kandidaten op IQ, EQ én RQ; slim, verbindend en sociaal, en resultaat gericht.
Wij geloven in co-creatie. We werken samen met onze opdrachtgevers en realiseren de gewenste verandering met de mensen van de organisatie. Deze samenwerking draagt bij aan een structurele oplossing, en voor ons is de opdracht pas geslaagd als het resultaat is bereikt. Op deze manier werken we iedere dag aan positieve impact.
Met onze invloedrijk en sterke netwerken, met bewezen leiderschap en met jong talent, zetten wij ons iedere dag weer volledig in voor onze klanten en netwerkpartners.

Bij Boer & Croon schrijven we geen uitgebreide rapporten. Onze kracht is het verbinden van theorie en praktijk en het snel behalen van resultaten.
Elke uitdaging, blijvend resultaat telt - Get it done!

Lucas Verhagen
Boer Croon dag7 Suzanne MG1219 klein
Fre üde ürique Dag4 MG7047klein
IMG 6280 1
Renske van Eijk
Portretten September 2023 9
Bc 2 mei 27
Portretten September 2023 61