Sluit

Boer & Croon haar bijdrage aan Glow Eindhoven: a Dose of Happiness!

Wie vanaf 24 november de Eindhovense binnenstad bezoekt, vindt verspreid over de binnenstad 14 vitrines met diverse lichtkunstwerken. Een lichtgeschenk van GLOW en haar partners. Een buitententoonstelling waar iedereen in deze tijd van beperkingen individueel van kan genieten.

Glow header

Boer & Croon is dit bijzondere jaar door GLOW gevraagd haar competenties resultaatgerichtheid en verbindend vermogen in te zetten en op korte termijn een vitrine in te richten in de binnenstad van Eindhoven. Ine Frings-van de Spijker, Partner, en Björn-Lars Wijbenga, Young Executive, hebben namens Boer & Croon hiervoor een van haar zeer gewaardeerde opdrachtgevers, de GGzE, en het LichtCafé benaderd om samen in deze donkere tijden een positief signaal af te geven en iedereen een hart onder de riem te steken. Het LichtCafé behandelt succesvol cliënten met een (winter)depressie met behulp van een goed ingestelde portie licht in de ochtend.

Geïnspireerd door de lichtlampen van het LichtCafé heeft ontwerper George Barrett-Jones ‘a Dose of Happiness’ ontworpen. Een boost voor je immuunsysteem, een herstart van je biologische klok, maar bovenal maakt een dagelijkse portie licht ons bewezen gelukkig. Met een intensiteit van 10.000 LUX, zonder UV-straling, kunnen lichtlampen de biologische klok goed zetten en een dagelijks ritme stimuleren.

Dose of Happiness

De vitrines zijn vanaf 24 november vier weken lang te bewonderen. Om te voorkomen dat de vitrines een stroom mensen op gang brengen, staan ze niet in een route. “Het zijn lichtkunstwerken die je per toeval ontdekt tijdens je bezoek aan de Fijne Feestdagen in de binnenstad,” aldus GLOW. Het lichtkunstvoorwerp is het beste te ervaren in de ochtend tussen 7.00 en 11.00 uur en in de avond tussen 17.00 en 22.00 uur.

Kijk voor meer informatie over het lichtkunstvoorwerp op de website van Glow.

Website GLOW
Glow dose of happiness
Lichtcafe 2