Sluit

Ben van der Hee nieuwe Partner Public Boer & Croon

Ben van der Hee is als partner toegetreden bij Boer & Croon. Hij zal zich bezig gaan houden met de verdere uitbouw van de Public Solution.

Ben 9+

Ben: ‘Je kunt de meest waanzinnige inzichten op papier zetten en rapporten publiceren, maar als er daarna niets meer gebeurt dan heeft de burger er niks aan. Mijn drive is altijd: wat gaan we doen en wat levert het op. En luister daarbij naar de klant en denk vanuit het belang en perspectief van de klant.’

Bovenstaand citaat zegt het al: Ben zet zich in om de publieke dienstverlening van een menselijke maat te voorzien. Na lange tijd voor verzekeraars te hebben gewerkt, stapte hij in 2017 over naar het UWV, waar hij onder andere het integrale dienstverleningsproces heeft ontwikkeld. Ben heeft een hands on mentaliteit en is in staat om complexe situaties om te zetten in doelgerichte plannen. Hij is een verbinder, doorziet vlot hoe de belangen liggen en is goed in het scheppen van orde in de chaos. Daarbij vindt hij het belangrijk dat er af en toe gelachen wordt.

‘Ik wil mij graag inzetten voor de publieke sector, omdat ik dat mooi en impactvol werk vind. Ik denk dat publieke organisaties behoefte hebben aan mensen die dingen in gang zetten en gewoon beginnen bij de eerste stap in plaats van langdurig onderzoeken totdat je de perfecte analyse hebt. Wat mij aanspreekt bij Boer & Croon is dat de nadruk op de uitvoering ligt. Doeners met denkkracht. Bij zo’n club voel ik mij thuis.’

Ben is de trotse vader van drie kinderen. Hij volgt graag het wereldnieuws, houdt van boeken over geschiedenis en antropologie en bezoekt in het weekend graag musea.