Sluit

Aeves Groep en Boer & Croon samen verder

Aeves Groep en Boer & Croon zijn voornemens hun krachten te bundelen. Boer & Croon wordt, na goedkeuring van de ACM, toegevoegd aan Aeves en Aeves zal hierna AB&C Groep heten.
Boer & Croon blijft als onderdeel van de AB&C Groep zelfstandig opereren onder de eigen merknaam, met behoud van eigen DNA, cultuur en directie, net zoals de bestaande labels van Aeves.

20220530 Aeves Boer Croon Linkedin 1

Aeves en Boer & Croon vullen elkaar aan en versterken elkaar. Aeves is met haar zes bestaande labels marktleider in inkoop en contractmanagement in de publieke, semi-publieke en private sector. Aeves biedt daarbij een volwaardige set aan dienstverlening aan, waaronder Consultancy, Detachering, Outsourcing, Executive Search en Digitale Transformatie.

Boer & Croon directievoorzitter Eelco Koehoorn over deze ontwikkeling: “Het gaat goed met Boer & Croon en om onze groeidoelstellingen te bereiken is schaalvergroting nodig. De vorming van één groep met Aeves komt daaraan tegemoet. Aeves is een bewezen krachtig groeiplatform. De ondersteuning van het Shared Service Center van Aeves is voor Boer & Croon zeer aantrekkelijk in verband met benodigde schaalvergroting in onze bedrijfsvoering.”

Boer & Croon heeft een prominente marktpositie op het gebied van Management Solutions, Interim Management en Executive Search. Boer & Croon bedient zowel opdrachtgevers in de private als (semi) publieke sector. Hoogwaardige zakelijke dienstverlening is wat Aeves en Boer & Croon verbindt. De gezamenlijke omzet van de groep bedraagt ruim € 130 miljoen.

Boer & Croon zal haar activiteiten onder de huidige merknaam voortzetten en verder uitbreiden. Ook executive search activiteiten onder de labels Vanderkruijs en YESS blijven met behoud van de merknaam onderdeel van Boer & Croon.

Meer informatie lees je in het persbericht.