Als Manager aan de slag bij Boer & Croon: Dirk de Bruijne

Deze maand startte Dirk de Bruijne als Manager bij Boer & Croon. De Bruijne maakte de overstap van ABN AMRO, waar hij sinds 2010 interessante kennis en expertise heeft opgedaan als Financial Restructurer, gevolgd door een rol als Business Innovation Manager in de laatste drie jaar. Daarna was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Dirk vertelt.

De nieuwe aanwinst van Boer & Croon heeft naast ervaring met traditionele rollen binnen de bancaire sector, de rol als ervaren strateeg gericht op innovatie kunnen ervaren. “Ik heb een aantal jaar bij ABN AMRO gewerkt. Aanvankelijk in meer traditionele rollen als zakelijk relatiemanager en bij het onderdeel Bijzonder Beheer. De laatste jaren heb ik gewerkt als Innovatiemanager, een vrije rol waarin ik verantwoordelijk was voor het vormen van innovatiestrategie en het uitvoeren van new business experimenten.”, aldus Dirk.

Ondernemende ambities inzetten om bij te dragen aan groei

Waarom heb je voor Boer & Croon gekozen? “Ik zocht een plek waar ik op projectbasis in diverse (nieuwe) sectoren kon werken. Daarnaast wilde ik mijn ondernemende ambities inzetten om bij te dragen aan de groei van een onderneming. Ook hecht ik veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en contact. Boer en Croon paste perfect bij deze ambities.”

Ontdekken wat bij je past

De Bruijne heeft de ambitie om zo veel mogelijk bij te kunnen dragen aan het uitbouwen van Boer & Croon. “Excelleren door het inzetten van mijn analytische vermogen om opdrachten succesvol uit te voeren. Daarnaast wil ik zelfreflectie gebruiken om persoonlijk te groeien en anderen daarin te helpen.” Dirk vertelt dat hij erg enthousiast is over de ruimte die Boer & Croon biedt voor nieuwe ideeën en ondernemen. “Ook ben ik onder de indruk van de groep ambitieuze professionals die hier rondloopt van wie ik verwacht veel te leren. Tenslotte zie ik een kans om te werken aan de Management Solutions op het gebied van duurzaamheid, een onderwerp dat ook persoonlijk mijn interesse heeft.” Daarnaast heeft Dirk nog als toevoeging: “Ik krijg veel energie van het werken met mensen en wil straks kunnen terugkijken op een mooie werkperiode waarin ik impact heb gemaakt.”

Welke uitdagingen wil jij graag tegenkomen?

Welke uitdagingen hoop jij tegen te komen in je nieuwe rol Dirk? “Het lijkt me het mooist om te werken aan een strategisch project, waarbij de uitdaging ligt in het vertalen van strategie naar uitvoerbare maatregelen. Daarnaast zou het mooi zijn als het een opdracht is met verschillende stakeholders, waarbij ik ook maatschappelijke impact maak.”

Is de functie van Manager iets voor jou?

Wil jij de mogelijkheden verkennen om bij Boer & Croon aan de slag te gaan in de rol als Manager? Of wil jij een van onze talenten inzetten in jouw organisatie? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Delen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.