Active Cues wint Boer & Croon Co-generation Award 2015!

BC-iconen_rgb_website_nl

In de laatste ronde op woensdag 20 januari hebben de 3 finalisten in het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam een pitch voor de jury gegeven, voorafgaand aan de Nieuwjaarsbijeenkomst van Boer & Croon. Finalisten waren de teams van NS Procurement, Active Cues en het Ministerie van Defensie

Na zorgvuldige overweging heeft deze jury besloten dat Active Cues de winnaar van de eerste Co-generation Award is geworden. Zie het nieuwsbericht van  M&C (Management & Consulting) die er direct een artikel aan wijden.

_MG_8779       Claudia de Widt en Sjoerd Wennekes (Active Cues)

Het was voor de externe jury geen gemakkelijke keuze:  “ Het is een nek aan nek race tussen Defensie en Active Cues. Defensie is van origine hiërarchisch, complex en het is een doorbraak binnen de organisatie. In tegenstelling tot Active Cues, dat een start-up is, maar in het primaire proces co-generatie met 5 verschillende generaties perfect toepast”. De NS had een mooie case waarin de jongere generatie lef en doorzettingsvermogen toonde.

_MG_8766–           _MG_8768
Peter Ort en Marion vd Venn (Defensie)           Aiko de Bruijn, Bert Kruisdijk, Roderick Jacobs (NS Procurement)

De  jury bestond uit

  • Dina Boonstra – algemeen directeur NDC Mediagroep
  • Geert Sanders – hoogleraar ‘Institutional Advancement/Fundraising’ aan Nyenrode Business Universiteit, co-auteur van het boek ‘In goed gezelschap’ de sleutel tot succesvolle meester-gezelrelaties
  • Jeroen Collette – interim-bestuurder in de zorg en associé van Boer & Croon
  • Joëlle Staps – algemeen directeur van Nevobo (Ned. Volleybal Bond)

 _MG_8794
De jury – vlnr Jeroen Collette, Dina Boonstra en Geert Sanders (Joëlle Staps ontbreekt op de foto)

Naast de jury hebben de gasten van de Nieuwjaarsbijeenkomst van Boer & Croon, via een speciale event app gestemd. Deze publieksprijs ging naar het Ministerie van Defensie.
Eelco Koehoorn, partner van B&C, maakte de prijswinnaars bekend. De winnaar ging naar huis met een teamuitje naar het museum en een publicatie in het verschiet en de publiekswinnaar ontving, toepasselijk voor de locatie, een teamuitje naar het theater.

Begin oktober 2015 hebben 16 teams zich ingeschreven om mee te dingen aan de eerste Boer & Croon Co-generation Award. Deze Award heeft tot doel om het projectteam, afdeling of organisatie die het best gebruik maakt van de kracht van de samenwerking tussen generaties te belonen. Na twee rondes waren de drie finalisten de teams van NS Procurement, Active Cues en het Ministerie van Defensie.

 

Delen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.