De kracht van aandacht

Boer & Croon is hét managementbureau dat de mens centraal stelt.

Ontdek meer

Ontdek Operational Excellence

De optimale klantwaarde in één keer goed leveren met proactief en verbindend vermogen.

Ontdek meer

Wij bieden oplossingen voor management vraagstukken.

Bewezen Leiderschap, Jong Talent

Executive Managers

Wij leveren zowel Managers voor een langere periode (vast dienstverband) als managers voor een afgebakende klus op basis van een maatwerkcontract.

 

Meer informatie

Solutions

De verbindende schakel tussen bewezen leiderschap en jong talent. Voor het vervullen van zware rollen, maar altijd met een open en frisse blik, gericht op vooruitgang en groei.

 

Meer informatie

Young Executives

Boer & Croon biedt een breed palet aan managementoplossingen, zowel interim als vast, zowel ervaren leiderschap als jong talent. Eén van onze proposities is Young Executive Management.
meer informatie

De kracht van Boer & Croon

De kracht van Boer & Croon schuilt in mensen. De mensen waar we mee werken, waar we voor werken en de mensen die voor ons werken. Verandering van binnenuit, daar geloven we in. Op deze manier werken we iedere dag aan het maken van positieve impact. Door middel van sterke netwerken, bewezen leiderschap en jong talent, zetten wij ons iedere dag weer volledig in voor onze klanten en netwerkpartners.

Sterke netwerken
Het grootste kwaliteitsnetwerk aan executives, klanten en partners van Nederland. Online én offline.
Verandering van binnenuit
Dik adviesrapport schrijven en weer vertrekken? Daar geloven we niet in. Verandering komt van binnenuit.
Mens centraal
In alles wat wij doen stellen we de mens centraal. Want zij dragen verandering en maken het verschil.

Vacatures

Boer & Croon is op zoek naar een bestuurder voor Elaa. Organisatie Elaa is een Regionale Ondersteuning Structuur (ROS). Samen met veertien andere ROS’en vormen zij het landelijk dekkend ROS-netwerk. De kracht van het landelijke ROS-netwerk is kennisdeling en samenwerking, waarbij regionale verankering, kennis en deskundigheid over de regiogrenzen worden getrokken. Elaa heeft de maatschappelijke
Boer & Croon is op zoek naar een lid Raad van Toezicht, tevens Voorzitter Commissie Financiën en Vastgoed, voor HilverZorg. Organisatie HilverZorg biedt zorg gedurende alle levensfasen in het proces van ouder worden aan (vooral) bewoners van Hilversum. Van thuis en in de wijk tot in de veilige omgeving van het woondiensten- expertisecentrum. Met kleinschalige,
Boer & Croon Executive Search zoekt een nieuw lid voor de Raad van Commissarissen van Abeos Uitzend Holding. Abeos is een middelgrote uitzendorganisatie, voornamelijk actief in het noorden en oosten van Nederland. Daarnaast breidt Abeos zich steeds verder uit naar andere delen van Nederland en zelfs daarbuiten.  Organisatie Abeos is in de jaren ’60 ontstaan.

Over Boer & Croon

Talent event november 2018

Insights

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.