Opdracht Tycho ten Brink bij Sandd

Young Executive Tycho ten Brink heeft het afgelopen half jaar een opdracht uitgevoerd voor bezorgbedrijf Sandd B.V., in de rol van projectleider. Bij Sandd werken ondernemers, die continu op zoek zijn naar wat er slimmer, beter en efficiënter kan. Om de ideeën uit dit ondernemerschap te realiseren heeft Sandd een Project Management Office (PMO) opgericht.

In zijn opdracht was Tycho als projectleider van meerdere projecten ondersteunend aan dit PMO. Met zijn analytisch vermogen en mensgerichte aanpak heeft Tycho deze dynamische en ondernemende omgeving geholpen om af en toe een stapje terug te nemen voordat er vol aan de slag gegaan wordt.

Het grootste project wat Tycho bij Sandd begeleid heeft is het Kerst project. Elk jaar brengt Sandd gedurende de kerstperiode een supervoordelige zegel op de markt, zodat iedereen zijn kerstkaarten zo voordelig mogelijk kan versturen. Dit jaar waren de zegels onder andere te vinden in de winkels van de Blokker en de Etos. In zijn rol was Tycho ervoor verantwoordelijk om het commerciële gedeelte van de organisatie (Sales, Marketing, Inkoop, Finance & Reporting, Klantenservice) in te richten op de verkoop en verwerking van miljoenen kerstzegels. Een succesvolle exercitie!

Delen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.