Sluit

Sluit

YESS

Executive search

Het succes van een organisatie staat of valt bij de mensen die er werken. Het bijeenbrengen van de beste managers en directieleden is een belangrijke opgave in een wereld waar hevig wordt geconcurreerd om talent en leiderschap. Daarom heeft Boer & Croon de handen ineen geslagen met één van de beste executive search bureaus van Nederland.

Dit vooruitstrevende executive search bureau met veel senior management ervaring heet YESS. Boer & Croon en YESS vinden de kandidaat die past bij de ambities en cultuur van de organisatie, met de juiste kennis, ervaring, persoonlijkheid en leiderschapskwaliteiten. Ongeacht welke branche heeft YESS ervaring in elke segment executive search opdrachten

Oplossingen Project Programma management CB7 A0992 v2

De match die werkt

In 2020 heeft Boer & Croon zich versterkt door de overname van YESS Executive Search Bureau. Hiermee is bijna 50 jaar ervaring in executive search gebundeld binnen één organisatie. Boer & Croon richt zich primair op de zorgsector. YESS werkt hoofdzakelijk voor private ondernemingen en culturele instellingen. Samen behoren zij tot de absolute top van de markt. Executive search gecombineerd met onze interim solutions is een gouden combinatie.

Ons team wordt vooral gevraagd om posities op directieniveau en/of senior management in te vullen, zoals General Management, Commercie, Operations en Finance. Daarnaast zijn wij actief in HR, Digital, Private Equity, Corporate Finance en de Publieke Sector.

Wat het YESS-team en het Boer & Croon team gemeen hebben is de pragmatische aanpak, waarbij de ‘persoon' centraal staat. Met onze kennis van ontwikkelingen binnen organisaties en bedrijfstakken zijn wij in staat snel de ideale senior consultants, non executive directors, senior managers of andere senior management functies te vinden en in te vullen.

Het interim management bureau gespecialiseerd in interim management en consultancy verbreed zijn diensten nu met het in kunnen vullen van elke executive search opdracht. Hierdoor hoef je niet te schakelen met een interim management bureau, een executive search bureau en een consultancy bureau. Boer & Croon is een van de weinige management consulting organisaties die dit kan aanbieden in Nederland.

Hoe kunnen we helpen met senior management?

Geen onderneming is dezelfde. Elke organisatie heeft haar eigen cultuur. Ook het tempo en de manier waarop groei en ontwikkeling plaatsvinden verschilt. Daarbij heeft elke industriële sector zijn specifieke kenmerken. Door de jarenlange ervaring en kennis van de verschillende sectoren kan YESS helpen bij het invullen van een senior managementpositie of andere leadership positions.

Middelgrote bedrijven

YESS beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals op senior managementniveau en de twee managementlagen daaronder. Deze professionals beschikken over de juiste competenties om een succesvolle langetermijnstrategie op te zetten en uit te voeren.

Private equity owned

YESS helpt je bij het selecteren van ondernemende directieleden en de invulling van sleutelposities wanneer je investeert in een nieuwe bedrijf of wanneer jouw organisatie wordt overgenomen door Private Equity.

Wij ondersteunen bij de ontwikkeling van een strategisch team. Zo kan jouw organisatie gefundeerde beslissingen over het herstructureringsproces nemen die het groeipotentieel ten goede komen.

Onze senior professionals begrijpen dat de samenwerking tussen het portfoliobedrijf en de Private Equity firma cruciaal is voor een succesvolle buy & build strategie.

Van start-up naar scale-up

Jouw startup heeft een succesvol business model ontwikkeld en uitgebouwd. Dit brengt een aantal cruciale vervolgstappen met zich mee: de opbouw en professionalisering van het management team, de optimalisering van de bedrijfsprocessen en de acceleratie van winstgevende groei.

YESS draagt zorg voor deze scale-up middels een combinatie van executive search en leadership development. Op deze manier kun je enerzijds ondernemende kandidaten voor sleutelposities aantrekken en anderzijds jouw huidige team talentgericht ontwikkelen. Samen zullen zij het verschil gaan maken.
 • Snelle groei
 • Internationalisering
 • Professionalisering
 • Nieuwe aandeelhouders

YESS EXECUTIVE SEARCH

De senior consultants van YESS hebben zelf jarenlang senior management- en consultancyposities vervuld. Hierdoor beschikken ze over een uitgebreid netwerk en begrijpen ze wat de behoeftes en verwachtingen zijn binnen een bedrijf. Ze selecteren getalenteerde kandidaten voor sleutelposities binnen de organisatie van de opdrachtgever. YESS vindt het belangrijk om bij te dragen aan de afspiegeling van de maatschappij in de top van organisaties. YESS is al jaren nauw betrokken bij verscheidene diversiteitsinitiatieven en één van de founding partners van de Executive Search Code van Topvrouwen.nl.

De generieke kerncompetenties van top kandidaten zijn:

 • Strategische denken
 • Resultaatgerichtheid
 • Leiderschap en change-management
 • Teamwork
 • Interpersoonlijke effectiviteit

LEADERSHIP DEVELOPMENT MANAGEMENT AUDITS

Talent van de toekomst herkennen wij aan de volgende bovengemiddeld goed ontwikkelde kerncompetenties:
 • Leiderschap en change-management
 • Strategisch denken
 • Resultaatgerichtheid
 • Teamwork
YESS ON THE MOVE
Het 'YESS on the Move' programma richt zich op professionals die een carrière switch willen maken of van werkgever moeten veranderen. We werken zowel samen met particulieren als met bedrijven die een reorganisatie doormaken.

TEAM COACHING
Een externe coach van YESS biedt uitkomst wanneer een organisatie niet optimaal functioneert of de interactie binnen het team niet soepel verloopt. Onze senior consultants helpen de samenwerking binnen de organisatie te stroomlijnen en laten zien welke manieren van motiveren en feedback het meest effectief zijn.

EXECUTIVE ASSESSMENT

YESS ondersteunt opdrachtgevers bij het optimaliseren van het managementteam. Met een executive assessment op individueel-, team- en/of organisatieniveau worden de kwaliteiten die in huis zijn in kaart gebracht. Zo maken we inzichtelijk welke competenties er nodig zijn om toekomstige doelstellingen te halen.

Of het nou gaat om een chief operations officer, een senior manager, interim hr projectmanager of een supply chain interim opdracht. YESS is een van de weinige executive search bureaus die in alle lagen van het personeel/management posities kan vervullen. Dit vooruitstrevend executive search bureau heeft al ervaring voor veel grote corporates. Neem vooral contact op wanneer je vragen hebt of een keer een kopje koffie wil komen drinken.

EXECUTIVE SEARCH BUREAU VOOR DE ZORGSECTOR

Boer & Croon heeft een lange traditie in het matchen van kandidaten voor organisaties in de gezondheids- en jeugdzorg. We vinden de meest geschikte toezichthouders, bestuurders en directieleden.
Contact Anoesjka van Aanholt voor de zorgsector